Sony haalt alle PlayStation Now-winkelkaarten uit de winkels

24 januari 2022 om 13:00 in Gaming News met no comments

Sony lijkt nu klaar te zijn om de abonnements- en streamingdienst PlayStation Now te sluiten en samen te voegen met PlayStation Plus.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Allkeyshop Compare Game Price

Lees dit bericht in :

WAT IS PLAYSTATION PLUS?


 

Het is geen geheim dat Sony heeft geprobeerd om met iets te komen om Microsoft en hun Xbox Game Pass abonnementsdienst tegen te gaan.

  is PS Now better than PS Plus?  

Het lijkt er nu op dat Sony gelooft dat ze het antwoord hebben als ze kijken naar het stroomlijnen van hun diensten door het samenvoegen van PS Now met PS Plus.

Sony heeft niet officieel aangekondigd wat hun strategie is om te concurreren met de Xbox Game Pass, maar heeft wel onthuld dat ze afstappen van de PlayStation Now cadeaubonnen en overgaan op de huidige PlayStation cadeaubonnen.

  is Xbox or PlayStation better?  

Als de geruchten kloppen, kunnen we in de komende maanden mogelijk een nieuwe gelaagde PlayStation-abonnementsdienst zien.

De mogelijke dienst zou cloudgebaseerde streaming en gaming kunnen combineren en honderden nieuwe games bij de lancering beschikbaar kunnen stellen voor PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitters voor een laag geprijsd maandabonnement.

  what games are on Xbox Game Pass?  

Of het genoeg is om te concurreren met de waarde van Microsoft’s Xbox Game Pass valt nog te bezien.

 

 

KOOP PS PLUS, PS NOW & XBOX GAME PASS GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers en de beste aanbiedingen, moet je ons zeker bookmarken.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN