Speel Astra Knights of Veda Gratis – De F2P RPG Die Je Niet Mag Missen

2 april 2024 om 16:40 in Gaming-nieuws met Geen reacties
News Presented by Allkeyshop

Belangrijke Feiten

  • Astra Knights of Veda is een gratis te spelen spel
  • Cross-platform PC-mobiel wordt ondersteund
  • Deelnemen aan lanceringsevenementen levert je gratis in-game items en meer op

Astra Knights of Veda is een verhaalrijke, visueel verbluffende, 2D-RPG die zich afspeelt in de wereld van Planis, die is aangetast door de duistere magie van de Gekke Koning Magnus. Je speelt als een voorspelde held, bekend als de Meester van het Boek, die moet samenwerken met de Ridders van Veda om de wereld te redden.

Het spel heeft tactisch en stijlvol gevecht met verschillende Ridders van Veda die hun eigen unieke set vaardigheden en wapens hebben. Je kunt het spel solo spelen of met een vriend in co-opmodus. Er is ook een competitieve Arena-modus waarin je tegen andere spelers kunt vechten.
Astra Knights of Veda Steam Key Release

Astra Knights of Veda is nu uit en wordt geleverd met veel evenementen waar je geweldige in-game items kunt krijgen en winnen.

Zijn lancerings evenement, Sorins Dagelijkse Quiz, zal zeven dagen duren of tot 9 april 2024. Hier zullen Meesters van het Boek die de quiz van Sorin correct beantwoorden essentiële avonturenitems als geschenken ontvangen.

Het tweede evenement is zijn Lanceringsevenement Speciale Aanwezigheid waarbij als je inlogt op het spel gedurende 28 dagen, je een 5-sterren Ridder van Veda-garantiekaart voor bescherming van de sterren krijgt.

Het derde evenement is het Cross-Platform PC & Mobile-evenement. Je kunt aan dit evenement deelnemen door op beide platforms te spelen, waar je kans maakt op het winnen van maximaal 1.600 sterrenstenen. Dit loopt tot de geplande onderhoudsbeurt op 26 april 2024.

Tenslotte heb je het Evenement Roep van de Ster waarbij je Black Sun Xanthia kunt ontmoeten en een verhoogde kans hebt om Ardor, Capecchi en Nayan te krijgen. Ook in dit evenement is er een verhoogde kans op het verkrijgen van exclusieve wapens, waaronder Planetary Tuner, Death Cry, Brembar Obsidian Dagger en Tusk of the North Sea. Dit evenement eindigt op 25 april 2024.Hoewel dit allemaal geweldig klinkt, heeft de lancering van Astra Knights of Veda zijn eigen aandeel hobbels gehad. De beoordelingen en beoordelingen verliepen niet zoals verwacht, voornamelijk vanwege technische redenen. De ontwikkelaars reageerden snel en hebben enkele noodzakelijke bugfixes na de release aangebracht.

Volgens de update van vandaag om 4:08 UTC zouden degenen die getroffen zijn door het Yanko-probleem nu moeten kunnen spelen, hoewel de bug nog niet volledig en permanent is opgelost. Ze zijn op de hoogte van het probleem en doen meer fixes op het moment van schrijven.

Bovendien zijn enkele interface- en systeemproblemen bekend en worden momenteel verholpen. De volledige lijst met bekende problemen is hier gepubliceerd.

Waar kan ik game keys kopen voor de laagste prijs?

Allkeyshop kan je enorm helpen besparen bij het kopen van videogames door eenvoudigweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het zal je helpen de laagste prijs van videogames in realtime te vinden!

Om je besparingen nog verder te verhogen, kun je de exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig en goedkoop game keys kopen is ons hoofddoel, dus je zult niet alleen de laagste prijzen van game keys zien, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, beschikbare kopersbeschermingsprogramma’s en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

Bekijk nu deze populaire games en hun beste prijzen!ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN