Speel Deze 6 PS5 Exclusives op Je PC

18 augustus 2023 om 01:38 in Gaming-nieuws, Top met Geen reacties

Sony heeft enkele geweldige PlayStation-exclusives, gelukkig delen ze er steeds meer van met degenen op de pc. Hier zijn de zes exclusieve PS5-games die je op je pc kunt spelen.

  PS5 Exclusives om op je pc te spelen  

Kerngegevens

  • De collectie PS5-exclusieve games van Sony komt steeds vaker naar pc nu het bedrijf zich uitbreidt.
  • In dit artikel verkennen we zes PlayStation-exclusieve games die je nu op pc kunt spelen.
  • Zorg ervoor dat je de onderstaande games bekijkt, want er is voor ieder wat wils.
 

6 EXCLUSIEVE PLAYSTATION 5-GAMES DIE JE OP JE PC KUNT SPELEN


 

Een pc-gamer zijn heeft zo zijn voordelen, en een daarvan is de mogelijkheid om PlayStation 5- en Xbox-exclusieve titels te spelen wanneer ze naar Steam of Epic Games komen. Hier zijn zes fantastische PS5-games die je op je pc kunt spelen.

PS5-games naar pc-poorten  

Horizon: Zero Dawn

   

Volg de legendarische reis van Aloy terwijl ze mysteries ontrafelt, vecht voor haar lot en een catastrofale dreiging het hoofd biedt. Neem deel aan tactische gevechten tegen unieke Machines en rivaliserende stammen, allemaal binnen een open wereld vol wilde dieren en gevaar.

   

God of War

   

Nadat hij wraak heeft genomen op de Goden van Olympus, woont Kratos nu in het rijk van de Noorse Goden en monsters. In deze harde wereld moet hij vechten voor overleving en zijn vaardigheden doorgeven aan zijn zoon.

   

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

   

Na de gebeurtenissen van Marvel’s Spider-Man Remastered past de tiener Miles Morales zich aan aan zijn nieuwe thuis en omarmt hij zijn rol als de nieuwe Spider-Man, geïnspireerd door zijn mentor Peter Parker. Terwijl een machtsstrijd zijn stad bedreigt, moet Miles de uitdaging aangaan en zijn Spider-Man-identiteit volledig omarmen.

   

Ratchet & Clank: Rift Apart

   

Ga op een avontuur door dimensies met Ratchet en Clank in hun debuut op de pc. Terwijl hun universum wordt bedreigd door een ernstige dreiging, hanteer hun unieke wapens en voorkom een catastrofale dimensionale instorting. Bundel krachten met oude vrienden en nieuwe gezichten, waaronder de dappere Lombax-vechter Rivet, terwijl ze allemaal proberen de robotachtige dreiging te verslaan.

   

Returnal

   

Vastgezet op een planeet die van vorm verandert na een crashlanding, begint Selene aan een wanhopige zoektocht door het dorre terrein van een oude beschaving om haar weg naar buiten te vinden. Elke nederlaag stuurt haar terug naar het begin, waar ze de meedogenloze cyclus van leven en dood ondergaat.

   

The Last Of Us Deel I

   

Geplaatst in een wereld die is verwoest door infectie en bewoond door veerkrachtige overlevenden, sluit je aan bij Joel, een gehavende protagonist, terwijl hij een riskante missie onderneemt om de 14-jarige Ellie uit een militaire quarantainezone te begeleiden. Wat begint als een eenvoudige taak evolueert al snel tot een uitputtende cross-country odyssee.

   

Voordelen van het Spelen van PS5-games op de PC

 

Je favoriete console-games op de pc spelen betekent dat je kunt profiteren van verbeterde graphics, hoge framerates, mods en nog veel meer wat je simpelweg niet krijgt op consoles. Het is nooit te laat om deze games en meer PlayStation-exclusives op de pc op te pikken.

 

GAMEN IS BETER MET CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games te kopen tegen de laagste prijzen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt om direct de beste kortingscodes, coupons en prijzen te vinden.

Download de Allkeyshop Browserextensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videospellen, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer bewaart.

Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-key verkopers op onze winkelpagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Lees dit bericht in :

Meer relevante artikelen