Star Wars Squadrons: Korting voor PS4 en PS5 – Ervaar Dogfights in VR

2 april 2024 om 14:47 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Aanbiedingen gepresenteerd door CDKeyNL

Momenteel kunt u een korting van 95% krijgen op Star Wars Squadrons in de PlayStation Store. Dit spel biedt een eerstepersoonservaring gespecialiseerd in spannende ruimtegevechten. Je bent een piloot van een ruimteschip en leidt het door vele opwindende gevechten. Bovendien kun je dit spel ook in VR spelen om je nog meer onder te dompelen in de cockpit.

Waar kun je Star Wars Squadrons voor PlayStation vinden voor de beste prijs?

De korting van 95% op Star Wars Squadrons is bijna onverslaanbaar, aangezien het spel nu slechts €2 kost in de PlayStation Store. Bij CDKeyNL bespaar je slechts een paar centen. Dit aanbod is geldig tot 11 april, dus sla het op voordat het te laat is.

Wat is Star Wars Squadrons?

Zoals eerder vermeld, is Star Wars Squadrons een eerstepersoons luchtgevechtsspel waarbij je alles in eerstepersoonsaanzicht ervaart. In de gewichtloosheid van de ruimte moet je je ruimteschip door vele gevaarlijke missies manoeuvreren en je vijanden verslaan. Het spel heeft veel verschillende schepen, zoals de bekende A-Wing of TIE Bomber, die allemaal op je wachten om ze onder de knie te krijgen. Door level up te gaan, ontgrendel je nieuwe wapens, schilden en meer.

De meest populaire modus is de multiplayer-modus 5v5, waarbij je je vaardigheden moet bewijzen tegen andere spelers. Je kunt je ruimteschip naar eigen inzicht aanpassen en beslissen welke wapens of andere functies je schip moet hebben. Maar natuurlijk heeft dit spel ook een singleplayer-modus. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Return of the Jedi, waar het universum vele spanningen doormaakt. De New Republic streeft naar vrijheid, terwijl het Keizerrijk zijn macht probeert te behouden, en jij zit er middenin. Je kunt het spel ook in VR spelen op elk platform, maar een VR-headset is niet vereist.

Star Wars Squadrons ook beschikbaar voor andere platforms

Hoewel Star Wars Squadrons alleen in de PlayStation Store wordt afgeprijsd, kun je nog steeds besparen bij aankoop. CDKeyNL vergelijkt prijzen voor pc-, PlayStation-, Xbox- en zelfs Nintendo Switch-games. Het is dus de moeite waard om te vergelijken voor elk platform. Bespaar op al je games op elk platform op deze manier.

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE DEALS

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie – BESPAAR JE GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, moet je ons toevoegen aan je bladwijzers.
Je vindt alle beste en meest betaalbare online deals voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen