Starfield: Maak je klaar voor een beter spel met de aankomende Grote Patch

16 januari 2024 om 09:06 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Update 17 januari, 19:30

Bethesda Game Studios, de ontwikkelaars van Starfield en de bekende franchises The Elder Scrolls en Fallout, hebben de grootste Starfield-patch tot nu toe aangekondigd, die morgen in bèta zou moeten gaan.

Starfield-patch  

Belangrijke informatie

  • Op 17 januari zal een Starfield-patch in bèta gaan, met meer dan 100 fixes en verbeteringen.
  • De patch wordt officieel aan het spel toegevoegd over ongeveer 2 weken.

Starfield-patch


De nieuwe Starfield-patch zal morgen in de Steam-bèta verschijnen. In deze bèta kan de update worden getest. Dit helpt de ontwikkelaars om kleine fouten aan te pakken voordat de patch officieel wordt uitgebracht. Na de 2 weken dat de patch in de Steam-bèta zal zijn, wordt deze ook officieel uitgebracht voor alle spelers.

Starfield

De update is bedoeld om het spel stabieler te laten draaien, met minder crashes en prestatieproblemen tot gevolg. Sommige grafische aspecten zullen echter ook worden aangepast en verbeterd. Zoals aangekondigd bij de release van Starfield, zal er extra ondersteuning zijn voor breedbeeldschermen, waardoor Starfield op bijna elke monitor kan worden gespeeld. Sommige texturen zullen ook worden verbeterd met de patch, evenals belichting en schaduwen.

Veel van de missies die herhaaldelijk problemen hebben veroorzaakt, zouden dat niet meer moeten doen. Vooral de missie Eye of the Storm, die kan worden voltooid voor de Crimson Fleet, heeft vaak problemen veroorzaakt voor spelers. In veel gevallen konden spelers geen verbinding maken met Legacy of Data Transfer, wat de voltooiing van deze missie verhinderde. Maar Bethesda heeft al deze problemen aangepakt en opgelost.

Er zijn ook verbeteringen op minder opvallende gebieden. Zoals de schaduwen van planeetringen of een nieuwe, uitgebreide geometrie van de zonneschijf. Fouten waarbij asteroïden het schip volgden, zijn ook opgelost.

De volledige update-opmerkingen worden gepubliceerd zodra de patch beschikbaar is in de bèta op Steam. Dan kunt u in detail zien wat er is verbeterd.


Vertraging van de Starfield Patch


De Grote Starfield Patch, die eigenlijk vandaag zou worden uitgebracht, zal enkele dagen worden vertraagd. Bethesda stuitte op enkele problemen die hun planning vertraagden. De Community Manager van Bethesda meldde dat de ontwikkelaars een probleem hebben geïdentificeerd dat ze willen oplossen voordat ze de patch als bètaversie uitbrengen.

Bethesda heeft geen specifieke releasedatum voor de patch verstrekt. Ze hebben alleen op Discord vermeld dat ze hopen dat de patch later deze week beschikbaar zal zijn. Als Bethesda dit laatste probleem kan oplossen en vervolgens de Starfield Patch op Steam als bètaversie kan uitbrengen, kunnen spelers een aanzienlijk verbeterde game-ervaring verwachten, met minder bugs en verbeterde gameplay-mechanismen.


Hoe Starfield te spelen tegen de laagste prijs?


Als u Starfield wilt testen met de nieuwe patch, maar niet de volledige prijs voor het spel wilt betalen, heb ik 2 methoden voor u om Starfield goedkoper te spelen. Ten eerste, als u Xbox Game Pass heeft, kunt u Starfield gratis spelen. Een andere methode is CDKeyNL, waar u Starfield en Xbox Game Pass kunt vinden voor de beste prijs, zodat u altijd het meeste kunt besparen.

Bespaar op al uw games in de toekomst


CDKeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die u helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download nu de browserextensie om in de toekomst veel geld te besparen!!!

Om niets te missen in de toekomst, zoals nieuwe games, game-updates of de beste kortingen, slaat u CDKeyNL op en controleert u af en toe.

Op CDKeyNL vindt u de beste prijzen voor games, cadeaubonnen en zelfs als u op zoek bent naar antivirusprogramma’s, u vindt ze hier. Koop nu bij geverifieerde cd-keyverkopers op CDKeyNL.

Blijf CDKeyNL controleren om niets te missen.


Lees dit bericht in :

Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen