Stem af op Outriders Uitzending #5 voor Demo Inhoud Hoogtepunten

24 februari 2021 om 08:39 in Allkeyshop Video Gaming News, Blog met no comments

Outriders Broadcast #5 wordt uitgezonden op Square Enix’s Twitch Channel op woensdag 24 februari om 9:00amPT/5:00pmGMT/6:00pmCET.

Author Merc  Merc |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

Read post in AllKeyShop GocleCD KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT

Square Enix heeft de vijfde aflevering aangekondigd van Outriders Broadcast, een reeks video’s waarin alles wordt getoond wat er te verwachten valt in de game.

Voor Outriders Broadcast #5, belicht Square Enix alle spannende content waar spelers toegang toe hebben in de Outriders Demo die vanaf 25 februari beschikbaar is. Met de demo kunnen spelers het volledige openings hoofdstuk van de Outriders-campagne spelen, genaamd “Into the Fray.” 

LEES OOK: OUTRIDERS – Alles wat je moet weten

 

Naast de onthulling van de demo, geeft Outriders Broadcast #5 ook een overzicht van wat de game laat schitteren op PC, samen met een community Q&A.

 

Outriders komt eindelijk uit op 1 april 2021, nadat het spel vertraging heeft opgelopen. Je kunt het spel krijgen voor PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, en Google Stadia. Als je het spel vooraf bestelt, krijg je het Hell’s Rangers Content Pack met gear sets, wapens, en truck mods en decals.

   

More relevant articles