Stoom onthult zijn best verkopende spellen voor 2019

28 december 2019 om 04:59 in Blog met no comments
 

Lees dit bericht in :

Zoals de traditie het wil, heeft Valve de best verkochte spellen op Stoom voor 2019 onthuld. Het is zeker een merkwaardige lijst, vooral omdat slechts 3 games in Valve’s hoogste niveau daadwerkelijk werden uitgebracht in 2019.

Zoals gebruikelijk heeft Valve geen werkelijke aantallen of specifieke rangen binnen de lijst niveaus onthuld. De niveaus zijn Platina, Goud, Zilver en Brons, gerangschikt van de hoogste naar de laagste op basis van hun bruto-inkomsten. Wat interessant is, is dat vier van de spellen in de toplaag eigenlijk vrij te spelen zijn, en één ervan, Destiny 2, kwam pas in oktober aan op Steam.

Hier is een blik op enkele van Steam’s topverkopers dit jaar:

PLATINUM

Andere spellen: DOTA 2, Warframe


GOLD


SILVER

Andere spellen: War Thunder, Team Fortress 2


Je kunt de volledige lijsten op basis van verschillende categorieën hier bekijken.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe titels van al in 2013 zes jaar later nog steeds de top verkoopcijfers halen. Hoewel Steam hard werd geraakt door een aantal grote releases die besloten hebben om Epic Games Store exclusief te gaan verkopen, lijkt het er niet op dat Valve’s winkelpand nu al klaar is om te worden vervangen.

Op 31 december zal Valve nog een lijst met games onthullen – de winnaars voor The Steam Awards 2019. Als je nog niet hebt gestemd voor je favoriete spellen, zorg er dan voor dat je dat hier doet.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Steam Winter Sale 2019 Prijzen vs AllKeyShop Prijzen

 

De Steam Winter Sale 2019 is nu live. Bekijk hier hoe hun prijzen zich verhouden tot de onze.


AllKeyShop Rewards Program