Subnautica: Below Zero – een onderwateravontuur

20 mei 2021 om 15:00 in Gaming News met no comments

Subnautica: Below Zero lanceert uit Early Access, en opnieuw kunnen spelers de gevaarlijke planeet 4546B verkennen en overleven.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron 

VOLLEDIG NIEUW SUBNAUTICA-VERHAAL


 

Als je terugkeert naar de planeet, ga je op een expeditie onder nul op zoek naar je zus, die op mysterieuze wijze is verdwenen.

De game introduceert nieuwe biomes die je kunt verkennen en bestuderen en nieuwe vijanden en geheimen om te ontdekken.

 
Purchase low price subnautica below zero game key

Image: Rock Paper Shotgun

 

Tijdens je avontuur ontdek je verlaten onderzoeksstations, met logboeken, voorwerpen en databanken die unieke inzichten bieden in het incident dat de wetenschappers op de vlucht deed slaan.


 

OVERLEVEN IN SUBNAUTICA: ONDER NUL


 

De temperaturen onder het vriespunt vormen een nieuwe overlevings uitdaging. Je moet niet alleen proberen om dodelijke dieren en wezens te ontwijken en vechten tegen verhongering en hydratatie, maar ook voorkomen dat je doodvriest.

De basisbouw uit het eerste spel keert terug, maar nieuwe bouwopties geven je grotere gebieden om mee te werken bij het inrichten en plannen van je basis.

 
subnautica below zero crafting items

Image: Reddit

 

Subnautica: Below Zero bevat ook een weersysteem, met hagel- en bliksem stormen en meteorietenregens die een aanzienlijke invloed hebben op de gameplay.


 

SUBNAUTICA: BELOW ZERO CRAFTING


 

Voortbordurend op de eerste game zijn er tweaks en toevoegingen aan crafting om het makkelijker te maken om items te bouwen.

De UI is vernieuwd en er is een nieuw pinning-systeem dat precies laat zien wat je nodig hebt en wat je hebt, zonder dat je het crafting-menu hoeft te openen.

Recepten lichten nu groen op als je ze kunt craften, en items zelf zijn blauw gemarkeerd.

 
subnautica below zero snowfox hoverbike

Image: Eurogamer

 

Je kunt zelfs de Snowfox Hoverbike craften, een voertuig dat lijkt op de Star Wars Speeder Bike, waardoor je efficiënter over water en ijs kunt reizen.


 

ALLKEYSHOP SUBNAUTICA: BELOW ZERO


 

Subnautica: Below Zero is nu gelanceerd en is verkrijgbaar voor Xbox Series S|X, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Allkeyshop is de enige plek om goedkope Subnautica: Below Zero CD keys, nieuws en game codes te vinden.     

RELEVANTERE ARTIKELEN