Tales of the Shire: Boerderijsimulator in Tolkien-wereld, eerste trailer

14 april 2024 om 13:59 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws gepresenteerd door CDKeyNL

Een nieuw spel in het universum van In de Ban van de Ring zal binnenkort nieuwe details onthullen, namelijk Tales of the Shire. Dit spel neemt een volledig andere benadering dan alle actie-RPG-spellen van In de Ban van de Ring. Hier ontdek je alles wat we tot nu toe weten en details over de aankomende trailer.

Belangrijkste informatie

  • De eerste trailer van Tales of the Shire wordt uitgebracht op 22 april.
  • Bereid je voor op een ontspannend spel dat zich afspeelt in het hart van de Gouw.

Wat is Tales of the Shire

Tales of the Shire is een nieuw spel dat zich afspeelt in het populaire universum van In de Ban van de Ring. Het doel van dit spel is echter anders dan dat van de eerdere spellen. In plaats van spannende gevechten, zul je het ontspannen leven van de hobbits ervaren. Dienovereenkomstig speelt het spel zich af in de Gouw, wat een zeer relaxte sfeer met zich meebrengt.

Tales of the Shire

Helaas zijn er tot nu toe nog maar weinig details over dit spel bekend, maar er zijn veel speculaties. Aangezien het leven van hobbits vaak draait om eten, is het waarschijnlijk dat we een spel kunnen verwachten dat vergelijkbaar is met Stardew Valley of Animal Crossing. Dus, puur ontspanning. Dit spel is perfect om te spelen en te ontspannen op de bank.

Dit spel wordt ontwikkeld door Weta Workshop. Dit bedrijf heeft ook bijgedragen aan rekwisieten en wezens voor de films van In de Ban van de Ring. Dus, dit studio weet precies wat het doet en zal de geliefde sfeer van In de Ban van de Ring perfect vastleggen. Meer details over het spel zelf zullen duidelijker worden met de eerste officiële trailer.

Trailer van Tales of the Shire

Tot nu toe is er nog geen fatsoenlijke officiële trailer geweest, behalve de teaser en een fragment van 7 seconden. De teaser is al 6 maanden oud en toont niets dan enkele mooie kunstwerken. En zelfs het nieuwe zeven seconden durende fragment, dat op Twitter werd uitgebracht, is helaas minder informatief.Maar de eerste officiële trailer is al onderweg. Op 22 april zal eindelijk worden onthuld waar Tales of the Shire echt over gaat en hoe de gameplay zal zijn. Dus als je geïnteresseerd bent in dit spel, zorg er dan voor dat je de trailer op 22 april bekijkt.

Koop In de Ban van de Ring spellen tegen de beste prijs

Ben je een fan van de In de Ban van de Ring-serie en kun je niet wachten op de release van Tales of the Shire? Wij begrijpen dat. Als je een paar andere In de Ban van de Ring spellen wilt uitproberen terwijl je wacht, moet je ze zeker kopen bij CDKeyNL. CDKeyNL vergelijkt prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers voor jou en kan altijd de beste prijs voor videogames laten zien. Natuurlijk ook voor In de Ban van de Ring spellen en zodra het uitkomt, ook voor Tales of the Shire!

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, moet je ons bookmarken.
Je vindt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor CD-sleutels, spelcodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen enkel nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen