Tekken 7 onthult twee resterende karakters voor Season Pass 3

9 december 2019 om 08:04 in Blog met no comments
 

Lees dit bericht in :

Bandai Namco heeft zojuist drie nieuwe trailers voor Tekken 7 uitgebracht. Dankzij de aanhangwagens, weten we nu de twee eerder niet geopenbaarde karakters voor de derde season pass van het spel, terug te keren sumoworstelaar, Ganryu, en een ander nieuw karakter, Fahkumram.De eerste trailer is alles over de nieuwe Muay Thai vechter, Fahkumram. Helaas betekent zijn aankondiging waarschijnlijk dat het vorige Muay Thai-personage, Bruce Irving, niet terugkomt voor Tekken 7. Fahkumram ziet er erg bedreigend uit, met zijn lichaam bezaaid met littekens en tatoeages. U kunt hieronder zijn gameplay-trailer bekijken:

 

Ganryu zou aan oude Tekken fans bekend moeten zijn. De felle sumokampioen heeft nog steeds de hots voor Julia Chang het lijkt en hij heeft genomen om zijn eigen inhoud te streamen om opgemerkt te worden door zijn geliefde. Zijn bewegingen zijn echter nog steeds even hardnekkig als altijd, zoals je hieronder in zijn gameplay-trailer kunt zien:

 

Tot slot hebben we de eerste gameplay-trailer voor Wing Chun-expert Leroy Smith. Het personage werd voor het eerst aangekondigd toen Season Pass 3 werd onthuld, maar dit is de eerste keer dat we hem in actie zien. Zoals verwacht van een Wing Chun beoefenaar, kan hij bliksemsnelle stoten uitdelen en betrouwbare parries en counters gebruiken.

 

Leroy en Ganryu zullen op 10 december aankomen, samen met de premium Frame Data Display functie. Fahkumram en een nieuwe fase zullen worden toegevoegd in het voorjaar van 2020 om de inhoud van de Season Pass te completeren.

Seizoenspas 3 gelanceerd met een terugkerend karakter, Zafina, terug in september. Het kwam ook met gratis updates van de UI van het spel en meta-veranderende balansen en nieuwe moves. In een toekomstige update worden extra gratis functies uitgebracht die de oefenmodus zullen uitbreiden en My Replay & Tips zullen introduceren.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Tekken Wereldtournee 2019 Finale van Tekken in december

 

De Tekken World Tour 2019 vindt in december plaats. Bekijk hier alle details.


AllKeyShop Rewards Program