The Callisto Protocol: Final Transmission DLC – 50% Korting voor Halloween

27 oktober 2023 om 19:39 in Aanbiedingen, Evenement met Geen reacties

Maak je klaar om deze Halloween te schrikken met The Callisto Protocol: Final Transmission. Voor een beperkte tijd is de survival horror-DLC met 50% korting op PlayStation.

  The Callisto Protocol Final Transmission 50% korting  

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • De Callisto Protocol: Final Transmission DLC is beschikbaar voor PS5 in de PlayStation Store met 50% korting.
  • De DLC omvat een risicovolle missie, waarbij spelers de gevaarlijke Black Iron Prison moeten doorkruisen en cruciale gegevens moeten herstellen terwijl ze nieuwe angstaanjagende vijanden tegenkomen en krachtige wapens gebruiken.
  • De korting is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Je wilt niet de kans missen om deze spannende content tegen een gereduceerde prijs te verkennen.
 

THE CALLISTO PROTOCOL: FINAL TRANSMISSION VERHAAL-DLC


 

Striking Distance Studios biedt Final Transmission, het verhaal-DLC voor The Callisto Protocol, met een enorme korting van 50% deze Halloween. De deal is beschikbaar in de PlayStation Store voor PS5 en is alleen geldig tot 1 november.

  The Callisto Protocol: Final Transmission  

HOOG RISICO

 

Black Iron Prison, ooit een vesting, staat nu op de rand van de ramp. Het is aan jou om in de strijd te springen en de dag te redden. Jouw missie? Een race tegen de klok met hoog risico om de onschatbare gegevens van Dr. Mahler te herstellen, deze smokkelen van de gevaarlijke maan van Callisto en in het proces verlossing vinden.

Navigeer door de gevaarlijke gevangenis, ontwijk de verschrikkingen die in de schaduwen op de loer liggen, terwijl je Dr. Mahler’s baanbrekend onderzoek veiligstelt en dit naar de verste uithoeken van het universum verzendt.

Onderweg zul je de huiveringwekkende geheimen achter Mahler’s experimenten onthullen en de sinistere invloed van Kallipolis ontdekken die verder reikt dan je je ooit had kunnen voorstellen.

 

NIEUWE VIJAND, NIEUW WAPEN

   

Je strijdt niet alleen tegen de groteske biophage en de op de loer liggende Security Units in Black Iron, maar je moet nu ook een geheel nieuwe dreiging aangaan – een nachtmerrieachtige hybride van biophage en machine.

Deze meedogenloze vijanden struinen de instortende gevangenis af met een griezelige, mechanische vastberadenheid. Blijf waakzaam en gebruik elk wapen om deze geduchte tegenstanders uit te schakelen.

Maar je hebt ook een nieuw wapen! Rust de gloednieuwe Kinetic Hammer uit en word een onstuitbare kracht tegen de biophage horden.

Met dit zware gereedschap kun je een enkele biophage tot stof verpulveren of, voor crowd control, meerdere vijanden tegelijk aanpakken.

En je kunt zelfs zijn opgeladen zware aanval loslaten om verwoestende schade aan te richten en je vijanden te ontmantelen met ongekende kracht.

 

TIJDELIJKE AANBIEDING

 

Halloween gaat over schrikken. En met The Callisto Protocol: Final Transmission kun je een paar schrikken en hartkloppingen verwachten.

Maar maak je geen zorgen, de prijs is niet zo eng als de DLC, want je kunt deze halen met 50% korting in de PlayStation Store voor de PS5. De aanbieding is alleen geldig tot 1 november.

   

Een andere plek waar je jump scares kunt vermijden, zijn onze winkelpagina’s, want we bieden dagelijks duizenden games goedkoper aan, waaronder The Callisto Protocol.

 

VERMIJD ANGSTIGE PRIJZEN MET CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.

Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Meer relevante artikelen