The Elder Scrolls Online Elsweyr Lanceert Early Access voor PC

23 mei 2019 om 09:21 in Blog met no comments
The Elder Scrolls Online Elsweyr  

Read post in AllKeyShop KeyforSteam CDKeyIT GocleCD CDkeyPT claveCD

Hoewel de Elder Scrolls online zal niet officieel krijgt de laatste uitbreiding tot juni, heeft Elsweyr al gelanceerd in de vroege toegang voor spelers op PC en Mac. Om de vroege lancering van de toegang te vieren, heeft Bethesda een nieuwe aanhangwagen vrijgegeven die de terugkeer van draken aan Tamriel in de nieuwe uitbreiding benadrukt.Dubbed als “Dragon Rage“, de video toont een montage van verschillende draak aanvallen in de hele Khajiiti vaderland. De terugkeer van de gevleugelde hagedissen maakt deel uit van het seizoen van ESO van de draak gebeurtenis-een jaar lang met elkaar verbonden avontuur dat een uitbreiding en drie DLC pakken overspant.

U kijken op de volledige Dragon Rage trailer hieronder:

 

Om toegang te krijgen tot de vroege toegang Elsweyr periode, zullen de spelers moeten pre-order de uitbreiding. Vroege toegang is alleen beschikbaar voor spelers op PC en Mac, maar de uitbreiding zal lanceren volledig op alle platforms van het spel. Naast de terugkeer van draken, zullen spelers ook toegang krijgen tot de nieuwste klasse van ESO-de Necromancer.

De Elder Scrolls online Elsweyr zal zijn volledige lancering op 4 juni voor PC, Xbox One en PS4.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


The Elder Scrolls Online Elsweyr zal toevoegen een Necromancer klasse

 

De Elder Scrolls online Elsweyr zal het toevoegen van de klassieke Corpse-reanimeren klasse-de Necromancer. Check out de klasse in de nieuwste trailer.


AllKeyShop Rewards Program