The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Ontketen je creativiteit en heb plezier

19 mei 2023 om 10:09 in Gaming News met no comments

Zelda: Tears of the Kingdom is uit, en Nintendo moedigt spelers aan om plezier te hebben terwijl ze hun creativiteit verkennen.

Door Daniel Burrows Daniel

Lees dit bericht in :

  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Verken je creativiteit  

Belangrijke feiten:

  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een actie-avontuur vervolg op Breath of the Wild.
  • Nieuwe vaardigheden stellen Link in staat om de tijd terug te draaien en voorwerpen te combineren en aan te passen.
  • Je hoeft BotW niet te hebben gespeeld om van Tears of the Kingdom te genieten.
 
 

WAT IS ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM?


 

Zelda: Tears of the Kingdom is een actie-avontuur vervolg op De Legende van Zelda: Breath of the Wild, kort na het eerste spel plaatsvindend.

  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kaart  

Tears of the Kingdom vindt plaats in een sterk veranderd Hyrule, waar Nintendo zegt dat spelers moeten experimenteren met hun creativiteit om het meeste uit het spel te halen.

De ontwikkeling van Tears of the Kingdom begon onmiddellijk na de release van Breath of the Wild.

 

De ontwikkelaars werden geïnspireerd om de grenzen te verleggen van wat spelers kunnen doen na het zien van Breath of the Wild-spelers die video’s van zichzelf uploaden terwijl ze Hyrule op creatieve manieren verkennen.

In Tears of the Kingdom kunnen spelers Hyrule verkennen zoals ze willen, overal heen gaan en vergeten de wereld te redden terwijl ze verdwalen in de schoonheid van alles wat de wereld biedt op het gebied van geheimen, puzzels en lore.

En met behulp van Link’s nieuwe magische arm komen spelers nooit zonder dingen om te doen te zitten, met vaardigheden die het omkeren van de baan van een object door de tijd mogelijk maken en de mogelijkheid om items te combineren en aan te passen om de bouw van boten, vlotten en allerlei experimentele wapens te mogelijk te maken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een ambitieus spel en wat je eruit haalt, is wat je erin stopt, wat betekent dat er veel verkenning en experimenten met items, wapens en de wereld zelf bij komt kijken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.


 

KOOP DE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM GOEDKOPE GAME KEY OP ALLKEYSHOP


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN