The Out Worlds Won’t have PS4 Pro Verbeteringen niet hebben PS4 Pro Verbeteringen

17 oktober 2019 om 07:05 in Blog met no comments
 

Lees dit bericht in :

Obsidian Entertainment lanceert volgende week The Outer Worlds. Het spel is een ruimte role-playing avontuur dat het kanaal is de studio Fallout spin-off, Fallout nieuwe Vegas Fallout. Met de lancering zo dichtbij, zou u zich kunnen afvragen welke verbeteringen het spel met op premieconsoles zal komen met.Nou, Windows Central richtte zich tot uitgeverij Private Division over dat alles en hun antwoord was een beetje vreemd. Blijkbaar zal de game 4K-resolutie op de Xbox One X ondersteunen, maar zal geen verbeteringen voor de PlayStation 4 Pro ontvangen.

Hoewel de Xbox One X krachtiger is dan de PS4 Pro, is de norm voor de meeste games is dat als de X 4K-resolutie voor het ondersteunt, het spel ten minste geüpscalede resolutie op de Pro zou krijgen. Dit kan geen invloed hebben op de gameplay, maar PS4 Pro-eigenaren die meer verwachten van games kunnen teleurgesteld worden.

Je herinnert je misschien nog wel dat hetzelfde gebeurde met We Happy Few few, met het spel dat in 4K op de X speelde, maar net in 1080p voor de Pro. Het is misschien de moeite waard om te vermelden dat zowel Compulsion Games, die We Happy Few, als Obsidian Entertainment nu onder Xbox Game Studios vallen, ook al waren deze twee spellen, in het bijzonder, niet gepubliceerd door Microsoft en waren ze al in ontwikkeling, nog voor de overname.

The Outer Worlds wordt op 25 oktober gelanceerd voor PC, Xbox One en PS4.


AllKeyShop Rewards Program