Top 10 Gedownloade PlayStation Games in januari 2024: Een Samenvatting

19 februari 2024 om 19:00 in Gaming-nieuws, Top met Geen reacties
Top 10 Gedownloade PlayStation Games in januari 2024: Een Samenvatting

PlayStation heeft onlangs de ranglijst van de meest gedownloade games van de eerste maand van 2024 uitgebracht. De ranglijst, onderverdeeld in 5 categorieën en per twee regio’s, laat ook een zeker verschil zien tussen de regio VS/Canada en de EU-regio.

De lijst bevat zeker nieuwe titels die erin geslaagd zijn om de top 10 te bereiken, hoewel de topposities worden ingenomen door enkele van de meest populaire titels van de afgelopen jaren met een zeer solide online gemeenschap. Daarom hebben we besloten de categorieën te beperken tot 10 games en je ook te helpen de beste prijzen hiervoor te vinden!

Top 10 Meest Gedownloade Playstation Games van Januari 2024

Top 10 PS5 Games: Januari 2024

Top 10 PS5 VS/Canada en EU Januari 2024

Onder de nieuwigheden in beide regio’s hebben we Tekken 8, dat een solide 4e plaats inneemt in Amerika en Canada, en een goede 5e plaats in Europa. GTA V blijft stevig in de ranglijsten, en geniet van Ray Tracing-ondersteuning met reflecties op de PS5. Modern Warfare III blijft ook sterk als de meest casual shooter titel, met een eerste en derde plaats in de twee regio’s. Wat betreft sporttitels hebben we EA Sports FC24 op de tweede plaats in Europa, terwijl Madden NFL 24 (derde) en NBA 2K24 (vijfde) voor VS/Canada zijn. Voor de rest zijn de ranglijsten zeer vergelijkbaar, hoewel in Europa Avatar: Frontiers of Pandora meer gewaardeerd wordt met een negende plaats, in tegenstelling tot de 17e plaats in Amerika.

Top 10 PS4 Games: Januari 2024

Top 10 PS4 VS/Canada en EU Januari 2024

In de top 10 voor PS4 hebben we enkele titels gemeen met PS5, maar in de VS neemt Minecraft de eerste plaats in en de tweede plaats in de EU. Modern Warfare III wordt ook gespeeld in beide regio’s, met een derde plaats in VS/Canada maar een tiende in de EU. We hebben ook enkele iets oudere titels in de ranglijsten, zoals Batman: Arkham Knight in de VS/Canada en A Way Out in de EU, beide op de vijfde plaats. Sporttitels ontbreken in de top 10 in de EU, waar zelfs in Amerika EA Sports FC 24 en NBA 2K24 op de negende en tiende plaats staan.

Top 10 PS VR2 Games: Januari 2024

Top 10 PS VR2 VS/Canada en EU Januari 2024

Voor games op de krachtige PSVR 2, regeert Beat Saber in beide regio’s, met de eerste plaats. Among US VR staat ook op de derde en tweede plaats. Echter, Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 is populairder in Amerika, met een tweede plaats, terwijl het slechts negende is in Europa. Voor de rest wisselen de games één of twee plaatsen uit tussen de regio’s. In beide regio’s staat Arizona Sunshine 2 op de tiende plaats, terwijl we als unieke titels Kayak VR: Mirage hebben op de achtste plaats in de EU en Ultrawings 2 op de negende in de VS/Canada.

Top 10 PSVR Games: Januari 2024

Top 10 PSVR VS/Canada en EU Januari 2024

We hebben ASTRO BOT Rescue Mission, een “vervolg” op Playroom VR, een lanceertitel voor PS VR, nog steeds op de eerste plaats in de VS/CA en de tweede in de EU. De EU geeft de voorkeur aan Job Simulator op de eerste plaats, waar het op de vijfde plaats staat in de andere regio. Skyrim VR is ook geliefd in Amerika, met een tweede plaats, en een goede zevende plaats in Europa. Beat Saber verschijnt ook hier, met een vierde plaats in de VS/Canada en een derde in de EU.

Top 10 Gratis te Spelen Games (PS4+PS5): Januari 2024

Top 10 Gratis te Spelen VS/Canada en EU Playstation Januari 2024

De ranglijst van de meest gedownloade Gratis te Spelen games van januari 2024 biedt dezelfde 9 games met verschillende posities. In de VS/Canada zijn de top 5 respectievelijk Roblox, Fortnite, The Finals, COD Warzone en Apex Legends, terwijl ze in de EU worden omgewisseld met Fortnite, Roblox, COD Warzone, The Finals en Rocket League, waarbij Apex Legends naar de negende plaats zakt. De tiende plaats wordt ingenomen door LEGO Fortnite in Amerika en eFootball 2024 in Europa. Honkai: Star Rail en Genshin Impact ontbreken ook in de top 10 meest gedownloade games, ondanks dat ze beide in de ranglijsten van de meest gespeelde titels op PlayStation staan, wat aangeeft dat januari iets rustiger was voor Hoyoverse, vooral na de recente kritiek op de Lunar Year Awards.

VIND ONGEËVENAARDE PRIJZEN OP PLAYSTATION PLUS MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

| Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN