Top VR-spellen tot nu toe

6 juni 2019 om 06:59 in Blog met no comments
 

Top 10 VR-games nu

 

Read post in AllKeyShop CDKeyIT CDkeyPT claveCD GocleCD10. OVERLOAD

 

Revival Productions presenteert met trots de “ultieme 6-graden-van-vrijheid-shooter”, OVERLOAD. Deze first-person shooter is een perfect spel voor schutterliefhebbers die op zoek zijn naar een meeslepende virtual-reality game binnen hetzelfde genre. De ontwikkelaars zijn erin geslaagd om intense actie te combineren met fascinerende graphics en effecten om spelers de ultieme zero-gravity shooter-ervaring te bieden. Met dat gezegd hebbende, OVERLOAD is absoluut een van de beste VR-spellen die nu beschikbaar zijn.


9. RAW DATA

 

Raw Data is een first-person shooter-spel dat is gepubliceerd en ontwikkeld door Survios. Het is niet zomaar een game die later een VR-component ontving, het werd van de grond af ontworpen om de geweldige VR-ervaring te leveren waar critici het over hebben in zeer positieve recensies op Steam. Het spel biedt actiegames, intuïtieve bediening, uitdagende vijanden en de meeslepende sci-fi-sfeer van Eden Corp. Raw Data is beschikbaar voor PlayStation 4 en pc.


8. SUPERHOT VR

 

SUPERHOT VR werd uitgebracht in mei 2017 en viel meteen op door zijn unieke en boeiende virtual reality-ervaring. Sinds de release heeft het 9 grote onderscheidingen gekregen voor vrijwel alles wat met VR te maken heeft. De illustere reputatie moet voldoende stimulerend zijn om het spel te proberen als je dit nog niet hebt gedaan. Voor degenen die dit nog niet weten, is het spel een combinatie van “strategie en ongebreidelde chaos”; het is de definitieve VR-FPS waarin de tijd alleen beweegt als je dat doet.


7. FORM

 

Op 1 juni 2017 heeft Charm Games Form gereleased; een VR-game die intellectuelen van nieuwsgierigheid aanspreekt die een actieve verbeeldingskracht hebben. De ontwikkelaars slaagden erin om een surrealistisch avontuur te bieden dat plaatsvindt binnen de grenzen van de menselijke geest. Charm Games deed dit zonder het spel te intellectueel belastend te maken, waardoor het veel toegankelijker is dan werd geprojecteerd. De zeer positieve beoordelingen geven aan dat spelers het leuk vinden om Dr. ELi te zijn, de ontwikkelaar van geometrische visualisatie superkrachten.


6. A FISHERMAN’S TALE

 

A Fisherman’s Tale biedt spelers een waanzinnig VR-puzzelavontuur waarbij ondersteboven en binnenstebuitengaan meer is dan alleen maar een creatief woordspel. In dit spel kun je de realiteit buigen en verdraaien terwijl je je vuurtoren binnen een vuurtoren navigeert. Uiteindelijk is het de bedoeling om de waarheid over de uitgebreide Fisherman’s Tale bloot te leggen. De game is exclusief in VR te spelen en heeft er zeker toe bijgedragen dat hij opvalt in onder meer het genre. Een Fisherman’s Tale is beschikbaar voor PS4 en pc.


5. THUMPER

 

Thumper is een VR-spel dat spelers fascineert met zijn meeslepende ritmische actie-gameplay. Er zijn andere bestaande ritmische actiegames, maar er is geen argument dat Drool de formule goed heeft gekregen met Thumper. Spelers en gerenommeerde game-analisten zeggen dat dit nu een van de beste VR-spellen is. Critici hebben hun meningen geschreven die trots op de Steam-pagina van het spel en hun officiële website staan. De game heeft bewezen de overweldigende positieve recensies te ontvangen.


4. KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

 

Keep Talking and Nobody Explodes is een coöp-VR-spel dat prachtig is ontworpen door Steel Crate Games. Het spel speelt vrijwel hetzelfde als de naam doet vermoeden. In het spel is er een speler die de bom vasthoudt die als de defuser handelt maar niet de informatie heeft om dit te doen, de teamgenoten van de speler zijn degene die de instructies hanteren die de defuser naar succes moeten coachen voordat de bom ontploft. De game is een van de weinigen met een perfecte beoordeling op Steam, wat logisch is gezien de beoordelingen die overdreven positief zijn.


3. PAVLOV

 

Davevillz is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het virtueel-werkelijkheidsmeesterstuk dat Pavlov is. Meer specifiek is het een multiplayer-shooter voor de HTC Vive. De game is speciaal ontworpen voor first-person shooter-enthousiasten op zoek naar een meeslepende ervaring. De virtual reality-component doet er recht aan om je het gevoel te geven alsof je in de vuurlinie zit terwijl je je overgeeft aan de competitieve zoek- en vernietigingsspelmodus of andere snel bewegende gamevormen Casual.


2. BEAT SABER

 

Beat Saber is sinds de start in mei 2018 koning van rhythmic-virtual-reality games. Beat Games lijkt de juiste mix van attributen al heel vroeg te hebben geïdentificeerd en geïmplementeerd in het creëren van de VR-moloch die Beat Sabre is. Nu is het spel de ontvanger geweest van meer dan tienduizend zeer positieve recensies op Steam van zijn toegewijde en groeiende spelersbasis. Er zijn een groot aantal factoren die als katalysator voor het succes van het spel kunnen worden bestempeld, maar één ding is zeker: de formule werkt.


1. I EXPECT YOU TO DIE

 

I Expect You To Die is op zichzelf al een zeer magnetiserende naam voor een game en sommige critici zullen beweren dat de VR-ervaring die het spel biedt, is om voor te sterven. In het spel neem je de rol aan van een geheime agent gewapend met telekinetische vaardigheden op een missie om Zoraxis te stoppen, een snode wereldwapen- en farmaceutische onderneming. Het slimme ontwerp van games van Schell Games heeft ervoor gezorgd dat je wordt ondergedompeld in alles wat je doet. Dit is ongetwijfeld een van de beste VR-games voor PS4 en pc.OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Komende games van juni 2019

 

Top-game-releases voor juni 2019: Dit zijn de best aankomende games voor de maand juni gecombineerd met onze beste deals voor elke maand.


AllKeyShop Rewards Program