Tribes of Midgard: Viking Avontuur nu uit voor PC en Playstation

18 augustus 2021 om 14:59 in Gaming News met no comments

Verzamel je stam in Tribes of Midgard en beleef een overlevings ervaring in co-op actie. Nu verkrijgbaar voor PC, Playstation 4 en Playstation 5

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

WAT IS TRIBES OF MIDGARD?


 

Tribes of Midgard, ontwikkeld door Norsfell Games en uitgegeven door Gearbox Publishing, is een actie survival game waarin spelers moeten overleven in de wildernis terwijl ze werken om een Viking legende te worden om zo hun dorp te verdedigen tegen vijanden tijdens Ragnarök.

  Tribes of Midgard CD key best price
 

Gameplay


 

Tribes of Midgard kan solo worden gespeeld, of in coöp met maximaal 10 spelers.

Jij en je stam worden gedropt in een procedureel gegenereerde wereld waar je moet zien te overleven. Je hebt niets anders dan een lendendoek aan, dus je zult elke keer kennis, account unlocks en meta-ervaring moeten opdoen om Ragnarök zo lang mogelijk tegen te houden.

  Buy Tribes of Midgard CD key  

Elke sessie kun je je Viking Legende levelen. Kies een klasse (uit de twee beschikbare klassen aan het begin), trek ten strijde in de wildernis en verzamel grondstoffen die je kunt gebruiken om pantsers en wapens te maken. Rust runen uit en zie hoe je speelstijl op verschillende manieren evolueert. Verras vijanden met slimme dorps verdedigingen.

  Tribes of Midgard CD key best deals  

Er is nog veel meer te doen in de game, want jij en je stam kunnen je Viking Vaardigheden testen in de seizoens uitdagingen van de Saga Mode, of in de Survival Mode. Meer content wordt dit jaar verwacht, waaronder nieuwe uitdagingen en seizoensgebonden evenementen.


 

CIJFERS EERSTE WEEK ONTHULD


 

In de eerste week na de lancering heeft Tribes of Midgard de grens van 250.000 spelers overschreden, met meer dan 40.000 verslagen Giants.

Om dit te vieren, hebben Norsfell en Gearbox samengewerkt met One Tree Planted om 40.000 bomen te planten.

  Tribes of Midgard Twitter
       

RELEVANTERE ARTIKELEN