Twitch: Dit waren de 6 meest bekeken games in 2022

19 januari 2023 om 14:10 in Gaming News met no comments

Dit waren de meest bekeken games op Twitch in 2022.

Door  Daniel Burrows  Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Twitch Meest Bekeken Games in 2022    

Belangrijkste feiten

  • De meest bekeken games op Twitch in 2022 waren onder andere Fortnite, CS: GO en Valorant.
  • Battle royale games waren het populairst bij het kijken naar games op Twitch.
  • Je kunt goedkope game codes en in-game valuta vinden op Allkeyshop.
 

MEEST BEKEKEN GAMES OP TWITCH 2022


 

Of je nu een streamer of een gamer bent, het is altijd goed om de meest bekeken games op Twitch te kennen, zodat je weet wat trending is en wat je moet spelen.

  Meest gespeelde games 2022  

6. FORTNITE

Fortnite is nog steeds een van de meest gespeelde en meest geliefde videogames voor zowel de Creative als Battle Royale modi.

 

5. APEX LEGENDS

Apex Legends is een massaal populaire free-to-play battle royale game van Respawn Entertainment en logde in 2022 een indrukwekkende 630.000.000 bekeken uren op Twitch.

 

4. COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

CS: GO is Valve’s immer populaire FPS-game, en sinds het in 2019 free-to-play ging, staat het consequent aan de top van de meest gespeelde games op Steam, en het is geen verrassing dat het vorig jaar bijna 700 miljoen kijkuren op Twitch kreeg.

 

3. VALORANT

Valorant is het antwoord van Riot Games op Blizzard’s Overwatch, en het raakte in 2022 meer dan 1 miljard bekeken uren op Twitch.

 

2. GRAND THEFT AUTO V

GTA V kwam een decennium geleden uit, in 2013, en het is nog steeds een van de meest gespeelde en bekeken videogames op de planeet, en de aantallen zijn alleen maar toegenomen met de aankondiging van GTA 6.

 

1. LEAGUE OF LEGENDS

LoL van Riot Games is een immer populaire favoriet voor gamers, streamers en content creators, en met bijna 1,5 miljard bekeken uren in 2022, raakte het spel de top van de lijst als het meest bekeken spel op Twitch.


 

KOOP GOEDKOPE GAME KEYS OP ALLKEYSHOP


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
       

RELEVANTERE ARTIKELEN