U kunt de tandwielen 5 technische testclient nu al voorladen

19 juli 2019 om 07:58 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

De coalitie heeft de downloads voor de Gears 5 Technical Test Client opengesteld voor degenen die wensen deel te nemen. De klant is een flinke 14,5 GB download, dus het is een goed idee om nu te beginnen met downloaden, vooral als je niet de snelste internetverbinding hebt.Ook de technische test, die in wezen slechts een gesloten bèta is, zal morgen beginnen, dus het krijgen van uw download nu zal u toelaten om te beginnen met spelen zodra de servers omhoog gaan of juist wanneer uw download voltooid is, wat het eerst komt. U kunt een voorbeeld bekijken van wat u kunt verwachten tijdens de technische test in de trailer hieronder:

 

De technische test zal alleen beschikbaar zijn voor actieve abonnees van Microsoft’s Xbox Game Pass abonnementsdienst en degenen die het spel op zowel PC als Xbox One vooraf hebben besteld. Deze testronde omvat de Arcade-, Escalatie- en King of the Hill-modi en bevat twee kaarten: District en Trainingsgronden. Spelers zullen ook in staat zijn om zowel Bootcamp als Tours of Duty te proeven.

De technische testservers zullen morgen 19 juli live gaan om precies 10 AM PDT /6 PM BST /7 PM CEST. De testlooppas drie dagen en zal op 22 Juli bij 10 AM PDT/6 PM BST/7 PM CEST eindigen. Een tweede technische test is gepland om van de 26ste tot de 29ste op dezelfde tijden te gebeuren.

U kunt de technische testclient downloaden vanaf deze pagina. Je moet de code die je hebt ontvangen inwisselen als je het spel van tevoren hebt besteld. Xbox One-spelers moeten ook een actief Xbox Live Gold-abonnement hebben (apart verkrijgbaar).

Gears 5 start op 10 september voor PC en Xbox One. Het spel zal voorzien zijn van cross-play tussen de twee platformen.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Microsoft E3 2019 Persconferentie Hoogtepunten

 

Microsoft’s E3 2019 persconferentie stond vol met aangename verrassingen en onverwachte aankondigingen. Lees verder voor een samenvatting van wat ze lieten zien.


AllKeyShop Rewards Program