Ubisoft+ Bevestigd voor Xbox Game Pass

12 mei 2022 om 09:44 in Gaming News met no comments

Ubisoft bevestigt dat Ubisoft+ binnenkort naar Xbox Game Pass komt met een Instagram post van hun UbisoftNL account.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

KOMT UBISOFT+ NAAR XBOX GAME PASS?


 

Het is geen geheim dat Ubisoft van plan is om Ubisoft+ te lanceren op Xbox en PlayStation, met de service al beschikbaar op PC.

   

In een Instagram post op hun Nederlandse account promootte Ubisoft Ubisoft+ met een post waarin games als Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, Assassins Creed Odyssey, en Tom Clancy’s Rainbow Six: Lockdown.

Onder de post, een gebruiker vertelde hen om “Gooi op gamepass,” verwijzend naar de Microsoft Xbox Game Pass dat de gaming wereld heeft genomen door storm.

   

In plaats van het antwoord te negeren, reageerde UbisoftNL met “Binnenkort.”

Ubisoft heeft verder geen commentaar gegeven of bevestigd dat hun abonnementsdienst zijn weg zou vinden naar Xbox Game Pass, maar geruchten suggereren het al een tijdje.

Het zou logisch zijn voor Ubisoft om hun bibliotheek van games toe te voegen aan Xbox Game Pass, aangezien andere bedrijven zoals EA en Disney al een samenwerking zijn aangegaan met Microsoft.

   

We moeten er ook op wijzen dat het een misverstand kan zijn, maar we zijn optimistisch dat Ubisoft+ binnenkort zal toetreden tot de Xbox Game Pass.


 

KOOP XBOX GAME PASS GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

 

 

RELEVANTERE ARTIKELEN