Ubisoft E3 2017 aankondigingen

Door Hakura uit juni 18, 2017 Blog met Geen commentaar

READTHISPOST_IMG Flag ro Flag en Flag fr Flag it

Ubisoft E3 2017

Ubisoft heeft een goed jaar voor ons te wachten! Hier zijn alle aankondigingen van de Ubisoft E3 2017 pers conferentie!

Mario & Rabbids: Kingdom Battle

Mario & Rabbids samen in één game! Kingdom Battle is een tactiek avontuur game die erg lijkt op XCOM. Het komt uit op 29 augustus, en wordt exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Assassin’s Creed Origins

Ubisoft heeft een nieuwe trailer onthuld voor Assassin’s Creed Origins, en dit keer heeft de uitgever de omgeving van het spel laten zien. Assassin’s Creed Origins is geplaatst in Egypte, en de nieuwe trailer laat zien hoe de omgeving impact heeft op de gameplay. Wilde dieren, zoals leuwen, je roofvogel die de buurt verkent en een kameel waarop je kan rijden, of een wagen om van de ene plek naar de andere te komen. Je kan meer zien in de trailer hieronder.

Assassin’s Creed Origins wordt beschikbaar op 27 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

The Crew 2

The Crew 2 heeft ook een nieuwe trailer die de verschillende types voertuigen in de game laat zien. Met auto’s, monster trucks, motoren, vliegtuigen en zelfs speedboots, lijkt het erop dat The Crew 2 zich ook gaat bevinden onder het racing genre met zo veel voertuigen om van te kiezen. De game speelt zich af in de Verenigde Staten, zoals te zien in de trailer.

The Crew 2 komt begin 2018 uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

South Park: The Fractured But Whole


Madden NFL 18 PS4
7.8
Steam
29.99€
Madden NFL 18 Xbox One
8
Steam
11.99€


Ubisoft heeft nog een trailer onthuld voor South Park: The Fractured But Whole tijdens de E3 exhibitie. De nieuwe trailer introduceerd een paar karakters, Tool Shed en Call Girl. Het laat ook de geweldige superpowers zien die beschikbaar zijn voor de spelers. Een van de trailers hoogtepunten is hoe het sommige recente X-men films belachelijk maakt. Kijk het hieronder.

South Park: The Fractured But Whole komt 12 oktober uit in Amerika, Europa, het midden oosten en Azië. Het zal beschikbaar zijn op PC, Playstation 4 en Xbox One.

Skull and Bones

Skull and Bones is de nieuwste naval warfare multiplayer-focused game bij Ubisoft. Een van de trailers die door Ubisoft is laten zien liet een 5v5 PvP mode zien samen met een boel gevechten. Het spel speelt zich af in het jaar 1771, dus je kan verwachter dat je schepen bestuurd van dat tijdperk. Skull and Bones komt deze herfts uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een Beta versie komt binnenkort en je kunt je HIER aanmelden.

Transference

Transference is een psychologische thriller van Ubisoft in samenwerking met SpectreVision, de film studio die is opgericht door acteur Elijah Wood. Transference is een Virtual Reality game die spelers iemand anders gedachten laat “bezoeken”. Het komt uit in de lente van 2018 op Playstation, VR, HTC Vive en Oculus Rift. Het zal ook beschikbaar zijn op PC, PlayStation 4 en Xbox One in niet VR versie.

Just Dance 2018

Om Just Dance 2018 te presenteren was er een dans presentatie op een podium. Die kan je zien in de video hieronder. Just Dance 2018 komt uit op 24 oktober 2017.

Starlink Battle for Atlas

Starlink Battle for Atlas is een game die real-life speelgoed gebruikt die je kan verbinden met je Xbox One, Playstation 4, of Nintendo Switch controller.

Steep Road to the Olympics


South Park The Fractured But Whole
7.7
Steam
10.95€
South Park The Fractured But Whole Xbox One
8.3
Steam
16.38€
South Park The Fractured But Whole PS4
8.1
Steam
14.99€


Ubisofts extreme sport game Steep krijgt een enorme uitbreiding die nieuwe sporten toevoegt (zoals downhill skiing) en nieuwe gamemodes. Het zal ook Slopestyle, Halfpipe, Giang Slalom, Super G, en Big Air, toevoegen samen met twee nieuwe omgevingen – Japan en Zuid Korea. De uitbreiding komt vrij op 5 december.

Far Cry 5


Far Cry 5
7.3
Steam
59€
-67%
19.29€
Far Cry 5 Xbox One
7.6
Steam
22.07€
Far Cry 5 PS4
7.6
Steam
13€


Nog meer Far Cry 5 beelden werden openbaard door Ubisoft. Een gedeelte van de gameplay is laten zien, 2 van de karakters en een explosief gevecht. Bekijk het in de video hieronder.

Beyond Good and Evil 2

Het lang verwachte vervolg op de 2003 game, Beyond Good and Evil, is eindelijk aangekondigd! Nogsteeds is er geen exacte datum voor de release, echter heeft UBisoft wel aangekondigd dat er een Beta test komt waar spelers zichzelf voor op kunnen geven op de website van de game.