UFL – Nieuw voetbalspel dat het opneemt tegen FIFA en eFootball

10 september 2021 om 10:57 in Gaming News met no comments

UFL, een nieuw voetbalspel van ontwikkelaar Strikerz Inc., werd aangekondigd tijdens gamescom 2021 Opening Night Live! en hoopt de concurrentie aan te gaan met FIFA en eFootball.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

EERLIJK OM TE SPELEN


 

Momenteel lijkt het erop dat elk sport videospel een premium prijs vraagt; om vervolgens meer te vragen via microtransacties zodat je competitief kunt blijven.

  buy UFL cd key online  

Gelukkig voor ons en het genre, lijkt het erop dat UFL de uitzondering lijkt te worden.

Strikerz Inc. kondigde hun nieuwe spel aan via gamescom 2021 en onthulde dat het free-to-play is en geen pay-to-win-mechanica zal bevatten.

De ontwikkelaars hopen dat het ontbreken van pay-to-win zal helpen het spel te zien concurreren met grote-hitters EA en Konami en hun FIFA en eFootball games.

De cinematische trailer onthulde niet te veel, en er is nog geen gameplay beeldmateriaal maar Strikerz Inc. belooft regelmatige updates en extra content zonder kosten.

  is UFL better than FIFA?  

Het is een ambitieuze onderneming voor een nieuwe IP, vooral wanneer het spel zal lanceren met 5.000 gelicenseerde spelers dankzij hun partnerschap met FIFPRO.

Je kunt spelers kopen en ruilen voor je club, hoewel nog niet bekend is hoe.

  when does UFL come out?  

Er is op dit moment nog geen nieuws over welke licenties het spel zal hebben, of het nu spelers, competities of teams zijn.

Vermoedelijk met de licenties die het al heeft, kun je een vorm van microtransacties verwachten, hoewel op dit moment lijkt het erop dat ze volledig cosmetisch zouden kunnen zijn.


 

UFL GAME SLEUTELS OP ALLKEYSHOP


 

Er is nog geen officiële releasedatum voor UFL, maar Strikerz Inc. hebben bevestigd dat ze van plan zijn om het spel te lanceren op Xbox en PlayStation, en kijken naar misschien het uitbrengen van het spel voor de PC in de toekomst.

Onze geverifieerde sleutel verkopers op onze winkel pagina’s hebben de beste aanbiedingen en laagste prijzen voor UFL CD sleutels, maar ook spel codes, cadeau kaarten, en antivirus software.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN