Valve Launches ‘Proto’-pas voor Dota Underlords

14 juli 2019 om 16:00 in Blog met no comments
 

Read post in

Dota Underlords, Valve’s stand-alone strategiespel gebaseerd op de Dota 2 Auto Chess-modus, krijgt een gratis bètas voor de strijd, de zogenaamde ‘Proto’-pas. Valve wil het gebruiken als een middel om te leren hoe je de creatie van de Seizoen 1 Battle Pass op de juiste manier kunt benaderen.

De Proto Pass zal vergelijkbaar zijn met een gewone Battle Pass, met verschillende levels die spelers belonen met cosmetische goodies. De Proto Pass is gratis voor alle bètaspelers en het spel zelf is momenteel in open bèta, dus het kost je niets om beide te proberen.

Hier is een video van DotaCinema die door de Proto Pass gaat:

 

De beloningen zijn onder andere het Path to Sunbreeze bord, verschillende streak, vuurwerk en respawn effecten, banners, portretringen, en nog veel meer. Spelers worden ook aangemoedigd om feedback te geven met een speciale knop. Alle ontvangen feedback zal ‘kritisch’ zijn in Valve’s ontwikkeling van de Seizoen 1 Battle Pass.

Samen met de Proto Pass bracht de laatste Dota Underlords update ook een aantal UI-verbeteringen en enkele veranderingen in de vaardigheden van een aantal helden met zich mee.

Dota Underlords is momenteel in open beta voor de PC. De open bèta zal tegen het einde van de maand worden uitgebreid naar iOS– en Android-apparaten.


AllKeyShop Rewards Program