Vergelijk de Deals van Het Humble Bundel Discovery-games met CDkeyNL

10 juni 2024 om 22:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Vergelijk de Deals van Het Humble Bundel Discovery-games met CDkeyNL

Met de naderende zomersessie van de Future Game Show, het gaming-evenement van GamesRadar en Future, doet ook Humble Bundle mee en biedt een nieuwe bundel met indie- en AA-games aan. Spellen die werden gepresenteerd tijdens de edities van 2022 en 2023 die zeker de aandacht trokken en veel mensen enthousiast maakten, en een interessante bundel tegen een zeer betaalbare prijs bieden.De spellen van de Humble Bundle Discovery Game Bundle

De line-up van de Discovery Game Bundle, voorafgaand aan de Future Game Show op 8 juni 2024 om 21:00 uur (CEST), omvat een bundel van 7 spellen, allemaal met een gemiddelde score boven de 74%, waarvan er 6 afkomstig zijn van de edities van 2022 van de Future Game Show en een spel dat in 2023 werd getoond. De lijst omvat:

Een bundel ter waarde van ongeveer €138 die Humble aanbiedt voor een prijs van ongeveer €13,82 voor de gehele bundel, wat neerkomt op ongeveer 10% van de volledige prijs van de individuele spellen. Het aanbod is geldig tot 27 juni 2024 en als bundel stelt het ons ook in staat om het uitgegeven bedrag naar wens te verdelen tussen Uitgever, Goede Doelen Organisatie en Humble, waarbij we net iets minder dan €2 per spel betalen.Humble Bundle Discovery Game Bundle vs CDkeyNLEen zeer interessant aanbod van Humble, met opvallende spellen zoals Gloomwood, een survival-game uit de eerste persoon die elementen combineert van klassieke spellen uit de jaren 90-2000 zoals Thief; En Garde, een kleurrijke soulslike met degen duels; en Ship of Fools als een co-op roguelike ervaring aan boord van een schip tegen zeemonsters. Maar zeker de rest van de spellen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zeer gewaardeerd door de gemeenschap, met meer dan 1000 recensies (sommige zelfs boven de 4000), allemaal positief.

Dat gezegd hebbende, is het zeer waarschijnlijk dat veel mensen een of meer spellen uit het bundel bezitten, of in ieder geval alleen in sommige van de spellen geïnteresseerd zijn. En een groot deel van de waarde van het bundel komt zeker van enkele van de spellen zoals Gloomwood, en waarschijnlijk American Arcadia en Ship of Fools als opvallende spellen. Met CDkeyNL kun je geld besparen door alleen die spellen te kopen die je interesseren uit het hele bundel, vooral als je alleen geïnteresseerd bent in een of twee spellen.VIND DE BESTE PRIJZEN VOOR JE FAVORIETE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN