Volledige lijst van spellen die Xbox Game Pass verlaten voor april 2024

2 april 2024 om 13:55 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties
  News Presented by Allkeyshop  

Belangrijke feiten

  • Een totaal van 6 spellen verlaten Game Pass op 15 april
  • Populaire titel Back 4 Blood leidt de lijst van spellen die vertrekken, met een geschatte voltooiingstijd van 150-200 uur
  • De eerste golf van spellen is bevestigd maar niet definitief, er kunnen meer spellen worden toegevoegd voor de 15e

 

xbox

Spellen die Game Pass verlaten in april 2024

Microsoft heeft zojuist de eerste golf van spellen aangekondigd die Game Pass deze maand verlaten. Helaas is het geen korte lijst (en we zijn pas bij golf 1!) en we hebben wat geweldige titels inbegrepen.

Bovendien is de lijst bevestigd maar niet definitief. Zoals we de afgelopen maanden hebben gezien, zijn er veel verrassingen in de wereld van Game Pass. De meest recente, hoewel een goede, is het terugtrekken van het vertrek van Ni no Kuni Wrath of the White Witch uit de service.

Terugkomend op het nieuws van Game Pass april 2024, de spellen die op de 15e vertrekken zijn:

  • Amnesia: Collection
  • Amnesia: Rebirth
  • Back 4 Blood
  • Phantom Abyss
  • Research and Destroy
  • Soma
   

 

Boven aan deze lijst staat Back 4 Blood, waar veel gamers niet blij mee zijn. Als je er middenin zit, of erger nog, net bent begonnen, kan het een uitdaging zijn om het af te maken, aangezien het ongeveer 150-200 uur duurt om het te voltooien.

Phantom Abyss en Research and Destroy, beide echt goede spellen, zullen meer of minder 25 uur kosten. Dan zullen beide Amnesia-spellen ook ongeveer dezelfde tijd kosten als ze worden gecombineerd. Het snelst te voltooien is Soma, maar gezien het ook een geweldig spel is, wil je het ervaren in plaats van het alleen maar te spelen om het te voltooien.

Dus als je deze spellen wilt spelen, moet je je tijd strategisch beheren. Maar als de tijd niet in je voordeel is of als je een kopie voor toekomstig gebruik wilt hebben en het niet wilt haasten, weet dan dat deze spellen 20% korting hebben tot ze de service verlaten.

Hoewel het altijd triest is om spellen Game Pass te zien verlaten, zijn tenminste de spellen die deze maand bij de service komen al bekendgemaakt. En er zijn er een aantal behoorlijk goede inbegrepen, zoals Ark: Survival Ascended en de terugkeer van Superhot: Mind Control Delete. Er zijn ook veel lanceringen op de dag zelf deze maand met 6 bevestigde titels.

Voor de volledige lijst van spellen die Game Pass april 2024 betreden, bekijk dit artikel.

Waar koop je goedkope CD-sleutels voor deze spellen?

Als je een van deze spellen op Game Pass hebt gemist, kun je ze nog steeds spelen zonder veel te kosten. Hoewel niet gratis, zul je blij zijn te weten hoe sterk ze zijn afgeprijsd.

Dus waar kun je game-sleutels kopen tegen de laagste prijs? Allkeyshop is hier om je te helpen ze te vinden! Onze prijsvergelijkingstool laat je de laagste prijzen in realtime zien van elk beschikbaar spel en geeft je ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, betalingskosten voor Paypal en creditcard, en zelfs programma’s voor kopersbescherming indien beschikbaar. Op deze manier krijg je de beste deal mogelijk.

En om je besparingen nog meer te vergroten, hebben we exclusieve kortingscodes bij geselecteerde winkels!

En als je echt geïnteresseerd bent in gratis spellen, doe dan mee aan ons Discord-kanaal voor onze wekelijkse weggeefactie van game-sleutels!ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN