Wanneer komt Fallout 5 uit: Waarom het langer kan duren dan je denkt

23 april 2024 om 20:11 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws Gepresenteerd door CDKeyNL

De Fallout-franchise is dankzij de recent uitgebrachte Fallout-serie weer helemaal in de mode. Echter, het laatste singleplayer-spel in de serie is al meer dan 8 jaar oud. Natuurlijk rijst dan bij velen de vraag wanneer Fallout 5 uitkomt. Hier vind je alle details.

Belangrijkste Informatie

  • De spelersaantallen van de Fallout-spellen zijn sterk gestegen dankzij de Fallout-serie.
  • Het is waarschijnlijk dat Fallout 5 niet de komende paar jaar zal verschijnen.
  • Bespaar bij de aankoop van Fallout-spellen met CDKeyNL.

De Fallout BOOM

De Fallout-franchise staat opnieuw volop in de schijnwerpers. Dit allemaal dankzij de populaire Fallout TV-serie, momenteel te zien op Prime Video. Sinds de release zijn de spelersaantallen van zowel Fallout 4 als Fallout 76 enorm gestegen, met momenteel meer dan 100.000 spelers voor Fallout 4 en 50.000 voor Fallout 76. Voor meer details over het hele Fallout-universum en de serie, bekijk ons Pixel Sundays-artikel over Fallout.

Wanneer komt Fallout 5 uit

Fallout 76 is het nieuwste spel in de franchise vanaf 2020. Dit spel is echter, in tegenstelling tot de andere Fallout-spellen, geen singleplayer-spel maar een multiplayer-spel. Spelers moesten vooral bij de release veel bugs doorstaan. Dit is echter veranderd, aangezien Bethesda het spel blijft updaten en verbeteren. Dit is ook een van de redenen waarom Bethesda meer tijd nodig zal hebben voor de ontwikkeling van een nieuwe Fallout 5.Dit heeft ook Emil Pagliarulo, de ontwerpdirecteur van Bethesda Studio, op Twitter gezegd nadat een fan een vraag had gesteld over Fallout 5. Een andere reden, naast Fallout 76, is de nieuwste IP van Bethesda, Starfield. Een enorme open wereld ruimtespel waar Bethesda veel werk in heeft gestoken om technische problemen en meer op te lossen.

Pagliarulo noemde ook de betrokkenheid van de medewerkers als een belangrijke factor. Hoewel Bethesda een groot en getalenteerd team van ontwikkelaars heeft, kunnen ze niet alles tegelijk aanpakken, wat de droom van een nabije release van Fallout 5 verder naar achteren schuift.

Wanneer komt Fallout 5 uit

Een reden die niet expliciet is genoemd maar waarschijnlijk wel belangrijk is, is de hobbelige start van Starfield en Fallout 76. Bethesda zal proberen een spel uit te brengen dat de fans niet teleurstelt bij de release. En dat is beter voor iedereen. Niemand wil een spel vol bugs en problemen bij de lancering, dus we moeten Bethesda de tijd geven en hopen op een voltooid spel.

Dus we kunnen geen release verwachten in de komende twee jaar. Sommigen speculeren over een release in 2025, maar vanwege de eerder genoemde redenen is dit vrij onwaarschijnlijk. Dus, helaas, is het een kwestie van wachten en intussen kun je Fallout 4 spelen. Professionele tip: als je genoeg hebt van Fallout 4, kun je het spel opnieuw beleven met mods.

Koop de Fallout-spellen voor de beste prijs

Geïnspireerd door de Fallout-serie? Dan ben je bij CDKeyNL aan het juiste adres. CDKeyNL vergelijkt de prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers en laat je altijd de beste prijs voor videogames zien. Natuurlijk vind je ook Fallout-spellen en andere Bethesda-titels bij ons. Dus vergelijk nu en bespaar geld.

CDKeyNL Dek Je Met de Beste Beschikbare Aanbiedingen

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie: BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je bladwijzers. Je vindt alle beste online aanbiedingen voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Andere Relevante Artikelen