War Mongrels – Brutal WW2 Strategie spel wordt gelanceerd in oktober

12 oktober 2021 om 14:42 in Gaming News met no comments

Destructive Creations, ontwikkelaars van Ancestor’s Legacy en Hatred, maken zich op voor de release van War Mongrels na een maand uitstel.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

EEN WEDERGEBOORTE VAN HET RTS GENRE


 

War Mongrels is een isometrisch real-time tactiek spel dat zich afspeelt aan het Oostfront tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  what is War Mongrels?  

Het volgt het duistere verhaal van twee Wehrmacht soldaten die hun eenheid verlaten en hun eigen guerilla leger rekruteren om terug te vechten tegen de oprukkende Nazi troepen.

De gameplay zelf is erg bruut, met elke beslissing die leven of dood betekent.

  pre-order War Mongrels online cheap  

Er zijn twee verschillende manieren om het spel te spelen, hetzij met behulp van de standaard strategische planning modus of door het nemen van een meer hands-on benadering en het besturen van uw soldaten direct.

De planning modus kunt u strategieën en wachtrij acties alvorens uw plan uit te voeren en is een goede manier om te spelen als u een langzamere benadering van de gepresenteerde uitdagingen wilt.

Als je echter een meer intense ervaring wilt, kun je de directe controle over je soldaten nemen en je een weg door vijandelijke troepen schieten in een twin-stick-stijl shooter.

  buy War Mongrels low price CD key  

Je kunt natuurlijk van beide stijlen profiteren als je split-second acties plant en uitvoert voordat je de volledige controle overneemt en je een weg vecht uit de problemen als dingen niet helemaal volgens plan gaan.


 

COÖPERATIEF, HISTORISCH EN INTERACTIEF WW2-VERHAAL


 

De verhaallijn is sterk geïnspireerd op de gebeurtenissen tijdens de oorlog aan het Oostfront, met datums, locaties, wapens en uniformen allemaal nauwgezet nagemaakt voor de nauwkeurigheid.

  when does War Mongrels release?  

Oorlog is nog nooit zo gewelddadig en hartverscheurend geweest als in War Mongrels, en het goede nieuws is dat je het allemaal kunt beleven in coöp met twee spelers.

Elke beslissing en actie die je neemt vereist communicatie en zorgvuldige planning, want je gebruikt een mix van stealth en geweld in veranderende omgevingen.

Elk personage in je outfit heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, achtergrond en vaardigheden die mogelijk kunnen leiden tot nieuwe tactische opties naarmate het verhaal vordert.


 

WAR MONGRELS RELEASEDATUM


 

War Mongrels komt op 19 oktober uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Series S, en PC.

  War Mongrels releases for PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S and Series S, and PC on October 19.
 

KOOP WAR MONGRELS CD KEY GOEDKOOP


 

Voor al het laatste gaming nieuws, trailers en aanbiedingen, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt goedkope CD-sleutels, game codes, en gift cards vinden en kopen van de geverifieerde sleutel verkopers op onze winkel pagina’s.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN