Warhammer Chaosbane’s nieuwe trailer zet het voor ARPG’s verhaal

25 mei 2019 om 09:19 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop KeyforSteam CDKeyIT CDkeyPT GocleCD claveCD

De nieuwste trailer vrijgegeven door BigBen Interactive voor de komende actie van Eko software-RPG set in de Warhammer universum misschien niet voorzien van een gameplay, maar het toont wel een goede deal over Lore van het spel en de instelling. Zoals de trailer onthult, Warhammer Chaosbane is ingesteld na de nederlaag van de invasie van de chaos legers, met de donkere goden plotten hun wraak.De video vertelt het verhaal van hoe de Kurgan krijgsheren Asavar KUL uiteengezet om de koninkrijken van de mannen te veroveren. Een zuidelijke edelman genaamd Magnus, op zijn beurt, een rally van de krachten van het rijk terug te nemen van de Kislevite hoofdstad, het verslaan van Asavar KUL en verstrooiing van de vluchtende chaos legers.

U kijken naar de volledige verhaal trailer hieronder:

 

Warhammer Chaosbane is de eerste isometrische ARPG set in de Warhammer Fantasy universe. Het beschikt over 4 karakterklassen en is ontworpen om te worden genoten van zowel solo of met maximaal 3 andere spelers in de lokale of online co-op. Je het spel krijgen in een van de drie edities: Classic, Deluxe of Magnus. Classic is gewoon het basisspel. Deluxe zal ook een aantal in-game goodies plus 4 dagen vroege toegang. Ten slotte, Magnus bundels alles aangeboden in Deluxe plus het spelSeizoen pas.

Warhammer Chaosbane is ingesteld op Start op 4 juni voor PC, Xbox One en PS4. Pre-bestellen zal u belonen met een XP bonus en een 4-helm Pack.


AllKeyShop Rewards Program