Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic Brengt Beestmannen naar het Vuur

8 augustus 2019 om 10:40 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Als je Warhammer Vermintide 2 al een tijdje niet meer hebt opgestart, is het misschien tijd om je strijdbijl af te vegen, want Fatshark heeft net een uitbreiding van de actie-RPG aangekondigd. In Winds of Magic zullen spelers door hordes beestjes heen vechten nadat een mysterieuze meteoor in het Reikland is neergestort.De uitbreiding brengt de nieuwe Beastmen-vijandige factie, een hogere level cap, hogere moeilijkheidsgraad, nieuwe wapens voor elke held, en een nieuw avonturenlevel genaamd “Dark Omens“. Een nieuwe spelmodus genaamd “Winds of Magic” zal ook worden toegevoegd. Deze modus genereert in principe een nieuwe missie met gerandomiseerde elementen elke keer dat je het speelt.

Je kunt een glimp opvangen van wat je kunt verwachten in de uitbreiding in de gameplay-trailer hieronder:

 

De voorbestellingen zijn nu klaar en geven je direct toegang tot de bètaversie van de uitbreiding. De bèta is al live en loopt tot de release van de uitbreiding, dus het is een geweldige manier om vroeg te beginnen met spelen.

De 2.0 update zal ook worden uitgerold met de uitbreiding. Verwacht een zeer grote download omdat Fatshark zegt dat ze het spel in de update ‘geremasterd’ hebben en dit zou moeten resulteren in “snellere laadtijden” en “een kleinere totale bestandsgrootte“.

Er zijn nog veel meer dingen die je wilt weten, zoals hoe multiplayer werkt met degenen die de uitbreiding niet hebben en welke veranderingen er komen in het vanille spel. Je kunt de FAQ’s hier bekijken voor meer informatie.

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic lanceert op 13 augustus voor PC. Er is geen releasedatum aangekondigd voor consoles.


OOK OP ALLKEYSHOP NIEUWS


Warhammer Vermintide 2 haalt een omzet van een half miljoen in minder dan een week.

 

Warhammer Vermintide 2 heeft een mijlpaal bereikt in een ongekende hoeveelheid tijd met meer dan 500.000 verkochte eenheden in slechts 4 dagen sinds de lancering op 8 maart vorig jaar.


AllKeyShop Rewards Program