Wo Long – Fallen Dynasty prestatie-update

18 maart 2023 om 19:14 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De nieuwste release van Team Ninja, Wo Long, is bijgewerkt om een betere game-ervaring te bieden, vooral voor PC-spelers.

Door Killian Killian

Lees dit bericht in :

  Wo Long Fallen Dynasty - Patch verbetert gameplay   Wo Long - Fallen Dynasty Patch  

Wo Long – Fallen Dynasty is het nieuwe Soulslike-spel ontwikkeld door Team Ninja, dat al meer dan een week op de markt is en goed is ontvangen door spelers.

Echter, veel PC-spelers ondervonden aanzienlijke prestatieproblemen met het spel.

De eerste patch is uitgebracht om deze problemen aan te pakken en de gameplay-ervaring te verbeteren, vooral op PC. Deze patch bevat verbeteringen aan de muisbesturing, die eerder onhandig was. Het is gratis te downloaden op alle platforms.

Hoewel sommige spelers nog steeds prestatieproblemen ervaren, zijn de ontwikkelaars toegewijd om het spel verder te verbeteren en eventuele extra problemen op te lossen.


 

Koop nu Wo Long – Fallen Dynasty op CDKeyNL


 

Bij CDKeyNL krijg je altijd games voor de laagste prijs. Ze hebben zelfs een browser extensie waarmee je altijd de beste prijs kunt vinden.

Je kunt de browser extensie hier downloaden:

Download nu de browser extensie om in de toekomst veel geld te besparen!!!

Om niets te missen in de toekomst, zoals nieuwe games, updates of de beste kortingen, sla CDKeyNL op en check het af en toe.

Bij CDKeyNL vind je de beste prijzen voor games, giftcards en zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s, vind je ze hier. Koop nu van geverifieerde CD-keyverkopers op CDKeyNL.


     

RELEVANTERE ARTIKELEN