Wolfenstein Youngblood en Cyberpilot PC-eisen aangekondigd

13 juli 2019 om 15:30 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Bethesda heeft de systeemvereisten voor de komende spin-off van Wolfenstein, Wolfenstein Youngblood, onthuld. Hoewel de instapervaring geen echt krachtige tuigage vereist, zullen degenen die alle toeters en bellen ingeschakeld willen hebben, zeker betere specificaties nodig hebben.



Hier zijn de minimale en aanbevolen systeemvereisten:

Systeemvereisten voor Wolfenstein Youngblood pc

Minimaal:

  • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
  • OS: Win7, 8.1, of 10 (64-bits versies)
  • Bewerker: AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 of Intel-kern i5-3570/i7-3770 van de kern van AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 of Intel
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Grafiek: Nvidia GTX 770 4GB (huidige beschikbare GPU GTX1650) of AMD equivalent
  • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

  • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
  • OS: Win7, 8.1, of 10 64-Bit
  • Bewerker: AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X of Intel Kern i7-4770 van de AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X of Intel-kern i7-4770
  • Geheugen: 16 GB RAM
  • Grafiek: Nvidia GTX 1060 6GB (huidige beschikbare GPU RTX2060) of AMD equivalent
  • Opslag: 40 GB beschikbare ruimte

Het artikel merkt ook op dat voor het spelen van meerspelers op consoles het gelijkwaardige abonnement voor je platform (Xbox Live, PlayStation Plus of Nintendo Switch Online) vereist is.

Bethesda kondigde ook de systeemvereisten aan voor de andere spin-off van Wolfenstein, Wolfenstein Cyberpilot. Als je zin hebt in een nazi-stralen in VR, hebben we de systeemvereisten die hieronder staan vermeld:

Systeemvereisten voor Wolfenstein Cyberpilot PC

Minimaal:

  • OS: Windows 7/8.1/10 (64-bits versies)
  • Bewerker: Intel Kern i5-4590 of AMD FX 8350 of beter
  • Geheugen: 8 GB
  • Grafiek: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56 of beter
  • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte
  • VR-headset: HTC VIVE, Windows Mixed Reality, Gemengde werkelijkheid

Aanbevolen:

  • OS: Windows 7/8.1/10 (64-bits versies)
  • CPU: Intel Kern i7-6700K of AMD Ryzen 5 1600X
  • Geheugen: 16 GB
  • Grafiek: Nvidia GeForce GTX 1080 / AMD RX Vega 64
  • Opslag: 30 GB beschikbare ruimte
  • VR-headset: HTC VIVE, Windows Mixed Reality, Gemengde werkelijkheid

Voor degenen die willen om naar Nazi-stralen zodra deze games live gaan, Bethesda heeft ook geopenbaard wanneer voorladen zal beginnen voor beide games voor elk platform:

  • Xbox One – 23 juli, 8AM ET / 1pm BST / 2pm CEST
  • PlayStation 4 – 48 uur voor lancering (lokale tijd)
  • Stoom/Bethesda.net – 23 juli, 1PM ET / 6PM BST / 7PM CEST van 13PM / 18PM CEST

Wolfenstein Youngblood lanceert op 26 juli voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch. Wolfenstein Cyberpilot lanceert op dezelfde dag voor de PC en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Wolfenstein Youngblood en Cyberpilot verschijnen ongecensureerd in Duitsland

 

Voor de eerste keer ooit, twee komende Wolfenstein wedstrijden (Youngblood en Cyberpilot) zullen ongecensureerd in Duitsland vrijgeven. Lees verder voor de details.


AllKeyShop Rewards Program