Wolfenstein Youngblood Review Round-Up

Door Rhyn uit juli 26, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Wolfenstein Youngblood is vandaag uit op PC en morgen voor consoles. Uit wat we tot nu toe hebben gezien, blijkt dat het meer van hetzelfde nazi-stralen plezier we zijn gekomen om te verwachten van de serie, en dat is niet een slechte zaak. Maar als je nog wat meer nodig hebt, is hier een overzicht van wat critici over het spel te zeggen hebben:PC GAMER — 79/100

“De prachtige, verschrikkelijke wereld van Youngblood is het ontdekken waard, ondanks een licht verhalend en onderdrukkend saai progressiesysteem.”

– James Davenport


IGN — 6.5/10

“Wolfenstein: Youngblood is een agressief en goed werkende coöperatieve shooter die de vreugde van de actie van zijn voorganger of zijn verrassend interessante personages en verhaal niet terugkrijgt.”

– Dan Stapleton


GAME INFORMER — 8.5/10

“Youngblood blinkt uit als een onderhoudende schutter met de juiste RPG-elementen en -keuzes.”

– Javy Gwaltney


DESTRUCTOID — 6/10

“Youngblood maakt veel vooruitgang voor deze serie, maar het neemt ook een aantal stappen terug die uiteindelijk het totaalpakket schaden.”

– Peter Glagowski


THE GUARDIAN — 4/5

“Dit is een spelletje over twee jonge vrouwen die racisten in de brij blazen – dat is voor mij een verdomd goede tijd.”

– Rick Lane


POLYGON — Polygon Recommends

“Het lijkt erop dat het is ontworpen als een relatief goedkope publiekstrekker van een FOD, en ik moet toegeven dat ik me erg vermaakt heb.”

– Ben Kuchera


En daar ga je! Hoewel sommige critici het spel een paar keer onder controle hebben, denken ze over het algemeen dat de fans van de serie het geweldig zullen hebben als ze de nazi’s in Parijs in de steek laten. Goede tijden!


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Wolfenstein Youngblood Launch Trailer Vrijgegeven

 

Wolfenstein Youngblood heeft net zijn launchtrailer gekregen en is voorzien van de legendarische Nazi-killer B.J. Blazcowicz. Bekijk hier de volledige trailer.


AllKeyShop Rewards Program