Wolfenstein Youngblood spel lengte en andere details onthuld

19 juni 2019 om 05:42 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT GocleCD

 

Wolfenstein Youngblood had een grote E3 laten zien-Bethesda bleek uit een nieuwe trailer en de aanwezigen kregen een aantal hands-on tijd met het spel. VentureBeat ook kreeg om te praten met machine games uitvoerend producent Jerk Gustafsson die onthuld hoe lang het spel wordt geschat op, evenals andere details.Gustafsson zei dat ondanks Youngblood wordt hun grootste spel, het is de productietijd was vrij kort. Gezien het dat, als een speler probeert te “spelen door alles”, moeten ze krijgen ongeveer 25 tot 30 uur van de gameplay. Dat is bijna dubbel ten opzichte van vorige games. Het spel zelf wordt gepresenteerd in een niet-lineaire manier, zodat machine games was in staat om verschillende activiteiten en missies toe te voegen voor spelers te doen.

In het geval je miste de E3 Trailer, hebben een Gander hieronder:
 

Zoals voor de co-op, Gustafsson zei twee spelers gemaakt zin voor het project, gezien de hoeveelheid tijd die ze hadden om het te ontwikkelen en het feit dat Anya zwanger was van Twins. Er zijn Stealth mechanica geboren uit Youngblood co-op Setup, waar u zien een van de meisjes krijgt alle aandacht, terwijl haar zus blijft in de schaduw. Er zijn vijanden maar dat kan niet worden gedood af met een stealth finisher, in het bijzonder de “zwaar bewapende” genen.

Ook, schijnt het de zusters geen karakter-specifieke capaciteiten zullen hebben. Gustafsson beschrijft de co-op ervaring als “veel meer als Halo co-op dan Destiny co-op”. Natuurlijk, dit heeft geen invloed op de persoonlijkheden van beide meisjes en je verwachten nogal wat scherts tussen de twee.

Wolfenstein Youngblood is ingesteld om te lanceren op 26 juli voor PC, Xbox One en PlayStation 4.


OOK OP ALLKEYSHOP NIEUWS


Bethesda E3 2019 Persconferentie Hoogtepunten

 

De Bethesda E3 2019 persconferentie had een mooie dunne lineup, nog steeds het lukte om een aantal zeer interessante momenten te leveren. Kijk de samenvatting hier.


AllKeyShop Rewards Program