World of Warcraft Klassieke laatste stresstest begint vandaag

Door Rhyn uit augustus 9, 2019 Blog met Geen commentaar
 

De sneeuwstorm zal één laatste serverstresstest voor de World of Warcraft Classic uitvoeren voordat deze later deze maand wordt gelanceerd. De stresstest begint vanavond en loopt tot morgen, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk binnenkomt om je voorvertoning te maximaliseren.De stresstest begint bij 7 PM BST/8 PM CEST. Blizzard zegt dat ze de eerste twee uur van de test actief zullen controleren, zodat ze spelers aanmoedigen om te beginnen met spelen wanneer de servers omhoog gaan. Je kunt nu beginnen met het downloaden van Classic van Battle.net en het verbinden met je WoW-account zodra het klaar is. Zolang je een actief WoW-abonnement hebt, heb je verder niets nodig.

Klassieker brengt spelers terug naar het begin van het spel toen het spel een veel langzamer tempo had en het vechten tegen vijanden zelfs gevaarlijk voelde. Maak je geen zorgen als je je bepaalde elementen van het spel in twijfel trekt, omdat spelers tijdens de eerste stresstest de beoogde mechanica als bugs hebben gemeld. Er zijn ook een paar levenskwaliteitsfuncties toegevoegd, zodat het spel niet zo oud aanvoelt als het in werkelijkheid is.

Dit is de laatste kans die spelers zullen hebben om een voorproefje te krijgen van Classic voordat het spel wordt gelanceerd, dus zorg ervoor dat elke minuut telt. Als je geen tijd hebt om deze twee dagen te sparen, hoef je niet lang te wachten om de volledige release te spelen, want World of Warcraft Classic wordt op 27 augustus officieel gelanceerd.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Wereld van Warcraft Klassieke Gesloten Bèta Eindigend Volgende week

 

De World of Warcraft Classic gesloten bèta zal volgende week eindigen. Lees verder om precies te weten te komen wanneer en wat je kunt verwachten.


AllKeyShop Rewards Program