Xbox: Nieuwe duurzame energiebesparingsopties voor consoles

24 januari 2023 om 15:07 in Gaming News met no comments

Xbox-consoles zijn de eerste koolstof bewuste platforms en bieden nieuwe opties voor energiebesparing en duurzame energie.

Door  Daniel Burrows  Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

  Xbox: Nieuwe energiebesparende modus    

Belangrijkste feiten

  • Xbox is nu de eerste koolstof bewuste console na een recente update van de software.
  • Door de Shutdown (energiebesparende) modus te gebruiken, kan je Xbox-console tot 20x meer stroom besparen.
  • In de Shutdown-modus kan je Xbox ’s nachts updates voor het systeem en de games blijven downloaden.
 

XBOX NOW CONSOLES KOOLSTOF BEWUST


 

Als onderdeel van hun voortdurende inspanningen om hun impact op het milieu te verminderen door afvalvermindering en software- en hardware optimalisatie, heeft Microsoft van de Xbox de eerste koolstof bewuste console gemaakt.

  Xbox Power Saving  

De nieuwste Xbox Insider-update zorgt ervoor dat de Xbox Series X|S-consoles automatisch de energiebesparingsoptie Shutdown gebruiken, waardoor tot 20X meer energie wordt bespaard dan in de slaapstand.

In de energiebesparende modus Shutdown kan de Xbox Series X|S nog steeds ’s nachts updates uitvoeren voor het systeem, games en apps, en het heeft geen invloed op de prestaties van de console.

Als onderdeel van de update zal de nieuwe Active Hours instelling automatisch worden ingeschakeld, waardoor je je Xbox sneller kunt opstarten vanuit Sleep.

De nieuwe opties zijn gekomen wanneer de kosten van levensonderhoud wereldwijd stijgen, en we beoordelen en proberen onze impact op het milieu te verminderen.

 
 

KOOP GOEDKOPE GAME KEYS OP ALLKEYSHOP


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je vindt de beste en goedkoopste online deals op CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN