Yooka-Laylee and the Impossible Lair Overzicht bekijken

11 oktober 2019 om 08:52 in Blog met no comments
 

Lees dit bericht in :

Playtonic Games speelt met een ander vleugje nostalgie met hun nieuwste aanbod, Yooka-Laylee en de Impossible Lair. Terwijl de oorspronkelijke Yooka-Laylee probeerde de 3D-platformactie uit de jaren ’90 te doen herleven van klassieke titels als Banjo-Kazooie, is het vervolg nu gericht op 2D-platformactie die doet denken aan de klassieke Donkey Kong Country-titels.Hoe heeft deze perspectiefverschuiving zich verhouden tot de smaak van videogamecritici die de videogamecritici onder de loep nemen? Nou, hier is een overzicht van de recensies voor het spel, rechtstreeks van enkele van de populairste mediakanalen, om je te helpen beslissen of dit spel voor jou is.

Voorafgaand aan de afronding, geniet je van de onderstaande lanceertrailer van het spel:

 

IGN — 8.7/10

“Yooka-Laylee en de Impossible Lair brengt het dynamische duo terug naar een 2.5D-perspectief om een van de beste platformers te leveren die we in jaren hebben gezien.”

– David Jagneaux


DESTRUCTOID — 7/10

“Solide en heeft zeker een publiek. Er kunnen moeilijk te negeren fouten zijn, maar de ervaring is leuk.”

– Brett Makedonski


EUROGAMER — Recommended

“Playtonic verscherpt zijn nostalgische kijk op platformactie en kijkt naar de toekomst.”

– Tom Phillips


GAMESPOT — 6/10

“The Impossible Lair is zeker een betere poging om de magie van platformers te vangen dan Yooka-Laylee’s eerste poging, maar het is nog steeds niet opmerkelijk.”

– Alessandro Barbosa


PC WORLD — 3/5

“Yooka-Laylee en de Impossible Lair missen de meeste charme van het originele spel, en de laatste handschoen is meer vervelend dan belastend.”

– Hayden Dingman


NINTENDO WORLD REPORT — 8/10

“Deze charmante 2D-platformer is niet zonder fouten, maar dankzij de veelzijdigheid van de gameplay en het slimme ontwerp is het een sterk vervolg op Playtonic’s debuut.”

– Neal Ronaghan


WCCFTECH — 8/10

“Hoewel het spel op geen enkele manier vernieuwend is, is het een uiterst plezierige ervaring die geen enkele fan van platformspellen mag doorgeven.”

– Francesco De Meo


NINTENDO LIFE — 9/10

“Yooka-Laylee and the Impossible Lair is een fantastische tweedejaarsstudent die een eerbetoon brengt aan het verleden van Rare en Playtonic tot een van de meest opwindende studio’s van de UK maakt.”

– Chris Scullion


En daar heb je het! De meeste critici lijken het erover eens te zijn dat de overstap naar 2D, ondanks enkele fouten, geweldig is geweest voor de titel. Het helpt ook enorm dat het spel goed draait op alle vier de platformen waarop het beschikbaar is. Als je een fan bent van platformactiespellen, vooral van de klassieke Donkey Kong Country-titels, wil je dit spel niet missen.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is nu verkrijgbaar op PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


AllKeyShop Rewards Program