Zo Krijg Je 3 Maanden Gratis PC Game Pass met GeForce Rewards

9 juni 2024 om 06:24 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Krijg 3 volledige maanden gratis PC Game Pass-abonnement met Nvidia via GeForce Rewards! Lees hoe en of je in aanmerking komt met Allkeyshop News.News Presented by Allkeyshop

Microsoft is een samenwerking aangegaan met Nvidia om Game Pass dichter bij meer gamers te brengen. Voor een beperkte tijd kun je 3 maanden gratis PC Game Pass krijgen. Als je in aanmerking komt, is het belangrijk om te weten dat zodra de drie maanden voorbij zijn, je abonnement automatisch wordt verlengd. Dus als je echt alleen geïnteresseerd bent in de gratis periode, zorg er dan voor dat je het abonnement annuleert voordat het wordt verlengd.

Wie komt in aanmerking?

Deze promotie, net als andere gratis Game Pass-promoties, is voor nieuwe gebruikers. Dit betekent dat je nog nooit eerder een abonnement hebt gehad.

Echter, sommige Reddit-gebruikers merkten op dat sommigen van hen deze promotie toch konden claimen, zelfs met een eerdere policy. Veel gebruikers zeiden dat ze geen nieuwe gebruikers waren, maar dat hun abonnement jaren geleden was verlopen. Sommigen zeiden zelfs onlangs. Het kan een kwestie van geluk zijn, dus als je een abonnement hebt of hebt gehad, kan het nog steeds de moeite waard zijn om het te proberen.


Free PC Game Pass 2024


Hoe krijg je gratis PC Game Pass

Het claimen van dit gratis Game Pass voor PC-abonnement is super eenvoudig. Als je al een Nvidia-account hebt, kan het zelfs minder dan een minuut duren! Hier is hoe:


  1. Maak een NVIDIA-account aan.
  2. Als je al een account hebt, zorg er dan voor dat je geregistreerd bent voor GeForce Rewards. Zo niet, registreren is gratis en snel.
  3. Download en installeer GeForce Experience of de bètaversie van de NVIDIA-app of de GeForce NOW Rewards.
  4. Log in op je NVIDIA-account via de gekozen app.
  5. Klik op de sectie ‘Inwisselen’ waar je de PC Game Pass GeForce-beloning kunt selecteren.
  6. Je krijgt dan een reeks instructies over hoe je de code kunt inwisselen.

Let op dat deze promotie geldt zolang de voorraad strekt. Dit evenement begon op 4 juni, dus we zijn 4 dagen bezig. Als je GeForce-beloningen hebt gecontroleerd en de PC Game Pass-optie niet zag, betekent dat niet noodzakelijk dat het voorbij is. Het kan zijn dat je registratie voor GeForce Rewards niet succesvol was of een tijdelijke storing in het systeem, dus controleer het na een paar minuten opnieuw.

Waar kan ik PC Game Pass voor de laagste prijs kopen?

Heb je het gemist of kom je niet meer in aanmerking? Allkeyshop kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij de aanschaf van videogames en game-abonnementen door simpelweg gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om in real-time de goedkoopste prijs te vinden!

Om je besparingen nog verder te vergroten, kun je de exclusieve Allkeyshop-kortingscodes toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons hoofddoel, dus niet alleen zie je de laagste gamekeyprijzen, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN