Zombie leger 4 Dead War Load Screens lijken op Old School horrorfilm posters

11 januari 2020 om 14:57 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Rebellion brengt dit jaar zijn Sniper Elite spin-off serie terug met Zombie Army 4 Dead War. Nu het spel minder dan een maand verwijderd is van de release, hoopt Rebellion de hype-trein voor het spel aan de gang te krijgen met een preview van de laadschermen.Je zult hier niet iets origineels vinden want de devs hebben besloten om de route te gaan die Left 4 Dead en een paar andere games al voor hen hebben genomen – old-school horrorfilm posters. Het lijkt erop dat spelers worden getrakteerd op een van deze mockups voor elk niveau beschikbaar in het spel.

Hoe onorthodox hun stijl ook is, de laadschermen zien er eigenlijk geweldig uit, vooral als je oud genoeg bent om de hommages die ze maken te waarderen.

U kunt ze bekijken via Bloody Disgusting.

Met de flagrante problemen van de Tweede World War Z en Overkill’s The Walking Dead die bij aankomst dood eindigen, wachten gamers nog steeds op de volgende grote co-op zombieshooter. Rebellion’s eigen Strange Brigade heeft een “Very Positive” rating op Steam, maar die titel zal dit jaar 2 jaar oud worden en Rebellion zal waarschijnlijk middelen verschuiven om Dead War meer te ondersteunen.

Zombie Army 4 Dead War wordt op 4 februari gelanceerd voor de PC via de Epic Games Store, Xbox One en PlayStation 4.


AllKeyShop Rewards Program