10 van de beste Zombie Games op dit moment

Door Rhyn uit juni 17, 2019 Blog, Games Like / Top 10 met Geen commentaar
 

Top 10 Zombie Games nu

 

 


10. CALL OF DUTY BLACK OPS 4

 

Call of Duty Black Ops 4 is altijd al een kolos in de gaming wereld als het gekapitaliseerd op en sterk bijgedragen aan de groei van de eerste persoon shooter genre. De meeste FPS liefhebbers hebben het spel gespeeld in sommige hoedanigheid en herinneren zich te magnetiseren voor een gastheer van verschillende redenen. Voor velen is het de zombie-modus die fungeert als de pinochle van plezier. In deze modus spelers zijn belast met overlevende golven van besmettelijke hordes zombies die schaal omhoog in moeilijkheden en intensiteit.


9. DAYZ

 

Bohemia Interactive heeft een opmerkelijke baan in het ontwikkelen van de authentieke post-apocalyptische ervaring die DayZ biedt. Spelers verslag wordt ondergedompeld in het spel-spelen als personages zijn verpersoonlijkt en spiegel Real-World mens-achtige karakteristiek, zoals de noodzaak om te eten, slapen, rusten en reguleren lichaamstemperatuur. Al die factoren behouden de gedachte dat je vallen op elk moment aan factoren buiten vijandige spelers en de vraatzuchtige ondoden, die verdient het een plek onder de top Zombie Games.


8. THEY ARE BILLIONS

 

They Are Billions is een Steampunk strategie spel waarin spelers zijn belast met de ontwikkeling van kolonies, terwijl ze te verdedigen tegen hordes Zombies op een post-apocalyptische planeet. De enige manier om ze te stoppen is om ze te beëindigen als barricades zijn slechts tijdelijke belemmeringen. Hun aantallen zullen onaangetast door uw inspanningen verschijnen maar u moet niettemin vechten. Het spel heeft ook een heel wat diepte als het dwingt spelers om rekening te houden voor het lot definiëren factoren buiten het opladen kannibalistische wezens.


7. DYING LIGHT THE FOLLOWING

 

Dying Light: het volgende verwijst naar het basisspel stervend licht en de uitbreiding het volgende. Het spel is zeer indrukwekkend afwezig de DLC, maar er is een reden deze uitbreiding heeft zeer positieve beoordelingen ontvangen van de spelers. Deze iteratie, in het bijzonder, krijgt veel van haar lof van de gepolijste look sport hoffelijkheid van de Chrome engine 6. Het ziet, voelt en speelt verbazingwekkend goed met behoud van de Zombie-Survival concepten spelers kennen en liefhebben.


6. KILLING FLOOR 2

 

Killing Floor 2 werd uitgebracht in de winter van 2016 en het heeft opgewarmd de harten van de Zombie-Survival Game enthousiastelingen sinds. Het spel heeft een lage vaardigheids vloer en een relatief hoge vaardigheid plafond dat maakt het zeer toegankelijk voor nieuwe spelers met behoud van een schijn van uitdaging voor de doorgewinterde veteranen. De unieke personages en het feit dat het stimuleert kameraadschap door het toestaan van partijen van u tot zes spelers behoren tot de lijst van factoren die het een van de beste Zombie titels beschikbaar.


5. WAR OF THE ZOMBIE

 

Van der Veer games heeft een Zombie Game met de naam War of the Zombie gepubliceerd en ontwikkeld. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars zijn ervan overtuigd over deze titel als het wordt de markt gebracht als een samensmelting van de beste “turn-based simulatie en real-time strategische gameplay actie over de hele wereld”; Een zeer gedurfde verklaring dat werd bevestigd door positieve recensies. Het omvat de eerste stadia van een mysterieuze ondode uitbraak en daagt spelers uit om alle chaos daarin te overleven.


4. THE WALKING DEAD

 

Het is altijd riskant het creëren van games op basis van succesvolle serie als gevolg van de potentieel carrière-einde kritiek mogelijk moet ontwikkel software mislukken. Veelbetekenende games nam de genoemde risico in het creëren van de Walking Dead en het heeft vruchten afgeworpen big time, als het spel blijft een van de beste Zombie Games in de wereld. Het feit dat het spel verhaal-gedreven is is een belangrijk het verkopen punt aangezien het de rente van spelers bewaart die meer dan enkel een ander overlevingsspel vereisen.


3. PLANTS VS ZOMBIES

 

Het is normaal om te zeggen een spel heeft zijn tijd gedaan als het eenmaal heeft getroffen het decennium merk, maar niet PopCap Games Plants vs Zombies. Deze Zombie Game werd uitgebracht in 2009 maar het blijft om te groeien en te evolueren cementeren zijn plaats onder de beste Zombie games tot nu toe. Het is excentriek van karakter en heeft nogal wat diepte geassocieerd die zeker helpt met de speler retentie. Wanneer een ontwikkelaar luistert naar zijn Gemeenschap en blijft geïnvesteerd in het project, een zetel onder de top games in het genre is onvermijdelijk.


2. LEFT 4 DEAD

 

Left 4 Dead is een van die titels die leeftijd als fijne wijn als de oudere het wordt, hoe meer consumenten waarderen. Het spel werd wijd omhelst bij lancering, zo veel zodat de ontwikkelaar een gevolg maakte. Terwijl het vervolg deed het goed en andere Left 4 Dead geïnspireerd Zombie Games zag groot succes, spelers nog steeds terug naar de Left 4 Dead zoals het was de juiste mix van attributen spelers zoeken in een Zombie Game. Het spel is beschikbaar op Steam als u wilt toetreden tot de partij die prijst het spel als voor het meesterwerk is.


1. RESIDENT EVIL 2

 

Capcom Resident Evil 2 uitgevoerd ongelooflijk goed bij de lancering in 1998. Het werd al snel een fan favoriet en een bron van inspiratie voor ontwikkelaars die later games gemaakt binnen hetzelfde genre. Van daaruit de ontwikkel Series bleef de serie tot een 7e tranche, maar spelers altijd verwezen Resident Evil 2 als een van, zo niet hun favoriete iteraties. Capcom gebruikt de feedback van de fans vervolgens remade Resident Evil 2 en geen verrassing, het volledig overtreft alle eerdere releases.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Top VR Games tot nu

 

Hier zijn de beste VR games die je spelen op dit moment gekoppeld met onze beste deals voor elk een. Spring in Virtual Reality en verdwalen in werelden van plezier.


AllKeyShop Rewards Program