15 van de beste Early Access games te springen op dit moment

27 april 2019 om 16:04 in Blog, Games Like / Top 10 met no comments
 

Read post in 15 der Besten Early-Access-Spiele  15 Dos Melhores Jogos De Acesso Antecipado  15 of the Best Early Access Games  15 des meilleurs jeux en accès anticipé  15 de los mejores juegos de acceso anticipado  15 dei migliori giochi ad accesso anticipato15. WORKERS & RESOURCES SOVIET REPUBLIC

 

3Division onlangs vrijgegeven werknemers & middelen: Sovjet-Republiek in Steam Early Access. Het doel van de ontwikkelaar is om het te maken “de ultieme real-time Sovjet-themed City Builder Tycoon spel.” Hoe dicht het wordt om gezegd doel is grotendeels afhankelijk van de feedback van reeds van spelers die al gefascineerd door de titel gegroeid. Tot nu toe, de beoordelingen zijn zeer positief als spelers document hoe aangenaam het is hun eigen Republiek koesteren in een industriële supermacht.


14. TOTALLY ACCURATE BATTLE SIMULATOR

 

Totally Accurate Battle Simulator is een spel dat momenteel in Early Access, dat heeft blijk gegeven van een veel belofte. Deze fysica gebaseerde tactiek spel werd uitgebracht in het begin van de toegang op de eerste van april en heeft sindsdien gepakt duizenden reviews, waarvan het grootste deel zijn zeer positief. De ontwikkelaar heeft in dienst van beste fysica gebaseerde simulatie om spelers te voorzien van een ongekend inzicht in enkele van de grootste gevechten van de geschiedenis. Bezoek de Steam pagina van het spel te tellen onder de vele TOBS verslaafden.


13. SQUAD

 

Squad is de go-to tactical first-person-shooter voor spelers die de meest authentieke gevechtservaringen te zoeken. Offworld Industries Awards spelers deze ervaringen door de enorme nadruk gelegd op teamwork en communicatie. Gedurende de ambtstermijn van Squad als een vroege toegang titel, heeft vergaard meer dan 20.000 zeer positieve recensies. De ontwikkelaar doel te combineren Arcade Shooter mechanica met militaire simulatie en geaccumuleerde aanbidding dicteert dat ze succesvol zijn geweest in dit te doen.


12. 7 DAYS TO DIE

 

De leuke pooiers heeft prachtig samengevoegd enkele van de meest gevierde functies van de gaming wereld in de ontwikkeling van 7 dagen om te sterven. Deze open-wereld first-person-shooter spel bevat RPG-elementen en beschikt ook over toren verdediging doelstellingen. Het combineren van deze elementen maakt het mogelijk om een beroep te doen op een veel breder publiek. Dit wordt weerspiegeld op de stoom van het spel grafieken als het gemiddelden goed meer dan 11000 spelers per dag. 7 dagen om te sterven heeft ook meer dan 50.000 meestal positieve recensies op Steam.


11. OUTLAWS OF THE OLD WEST

 

Op 12 maart 2019, Outlaws van het oude westen siert Valve storefront met zijn aanwezigheid. Sindsdien is het een bron van vreugde voor de meerderheid van de spelers die hebben het een keer te proberen. Het beroept zich rechtstreeks op fans van massaal multiplayer Survival games met zijn enorme open wereld. Het spel kenmerkt duizenden punten en een modulair bouwsysteem dat de spelers genieten van. De ontwikkelers nodigen u uit om te reizen in het oude westen en genieten van alle spannende activiteiten daarin.


10. WOLCEN LORDS OF MAYHEM

 

Wolcen: Lords of Mayhem is aanbeden door spelers op zoek naar een echt dynamische hack ‘ n ‘ slash spel afwezig alle klassen beperkingen die meestal komen met games van dit genre. Een ding dat deze plaatsen onder de beste Early Access games is de wetgevende vrijheid die zij Awards zijn spelers. In Wolcen: Lords of Mayhem, u beginnen op een pad van uw keuze als je level-up en speel je personage naar hartelust. Maak je geen zorgen over afnemende inhoud, want er zijn geen tekorten van mysteries te ontrafelen.


9. THE ISLE

 

The Isle is een ander spel op deze lijst waarmee spelers zijn heel veel getrouwd. Afterthought LLC heeft geleid tot een massale open wereld vol met torenhoge prehistorische beesten die tembaar, sterfelijk, en kan dodelijk zijn zodra verstoord. Zei monsterlijke wezens zijn de verleiding voor veel spelers die ook dinosaurus liefhebber. Voor anderen is het de sensatie van het overleven op een levendig landschap waarop zij moeten verzamelen middelen of zien hun personages verloren gaan.


8. FOUNDATION

 

Polymorph games uitgebreid een uitnodiging om spelers te verdiepen in de Foundation, het opbouwen van een welvarende nederzetting en dompelen zich in een unieke grid-less ervaring. De ontwikkelaar belooft een geweldige middeleeuwse stad gebouw spel met een zware focus op biologische ontwikkeling en monument creatie. Dit is een favoriet en een van de beste onder de stad-bouw simulatie gemeenschap, zoals vertegenwoordigd in de zeer positieve recensies op stoom van het spel pagina.


7. RAFT

 

Spelers verdiepen in vlot voor een epische oceanische avontuur, zozeer zodat het in aanmerking komt als een van de beste Early Access games die momenteel beschikbaar zijn. In vlot, spelers zijn aan de genade van de uitgestrekte oceaan waarover zij moeten alles doen wat nodig is om een gevaarlijke reis te overleven. De gameplay gaat het verzamelen van puin, opruimen riffen, en het opbouwen van levendige constructies met de bedoeling van drijvend huis. Bovendien, het spel biedt multiplayer opties, zodat u nemen op de Deep Blue met je vrienden.


6. BLADE AND SORCERY

 

WarpFrog heeft een gore-intensief middeleeuws spel genaamd Blade and Sorcery. Zoals de naam al doet vermoeden, het spel gaat om bladen en tovenarij, die zijn twee variabelen op grote schaal omarmd door middeleeuwse enthousiastelingen. Spelers rapporteren het spel uiterst meeslepend, die wordt geaccentueerd door de Virtual Reality gamefuncties. Het spel heeft zeker sommige koele punten voor uniciteit beveiligd. Zijn overdreven fysica gebaseerde gevecht en de ragdoll fysica maakt u zich zeer krachtig.


5. SUBNAUTICA BELOW ZERO

 

Met Subnautica: Below Zero, onbekende werelden entertainment uiteengezet om de beste buitenaardse ondergrond en sub-zero werelden te maken voor spelers om te beginnen aan epische avonturen. Dit spel was gegarandeerd een onderwerp van veel aandacht, omdat zijn voorganger had al gepakt een sterke volgende. Zoals met alle ontwikkelers, het doel is om te overtreffen werken van oude, en met subnautica: onder nul ze niet teleurstellen. Het spel heeft een actieve gemeenschap die verantwoordelijk is voor de zeer positieve recensies op haar Steam pagina.


4. FACTORIO

 

Factorio is ongetwijfeld een van de meest goed ontvangen van alle titels in de vroege toegang als de beoordelingen zijn overweldigend positief. Wube software resource management spel de receptie dicteert dat in principe iedereen het leuk vindt. Sinds release, hebben spelers zijn gebouw en het creëren van geautomatiseerde fabrieken te produceren items van toenemende complexiteit. Deze 2D wereld spel is bedrieglijk diep en duizenden spelers zijn ten prooi gevallen aan haar boeiende dapperheid.


3. BEAT SABER

 

Beat Saber heeft een ster rating van 4,5 van de 5 en haar actieve speler-base kan getuigen van dat het verdienen van die prestigieuze rating. Sla sabel Garners veel van zijn ventilator-basis door zijn massa beroep-toegankelijkheid. Het plezier is niet beperkt tot een bepaalde groep mensen, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Beat games levert zeer meeslepende ervaringen met de bekende leuke tracks en de Virtual Reality component. Grijp uw exemplaar op stoom slash en verplaats naar verbazingwekkende handgeschreven tracks.


2. BEAMNG.DRIVE

 

BeamNG.drive is een realistisch, meeslepend rijden spel voorgesteld om een spel van “bijna-grenzeloze mogelijkheden.” De ontwikkel machines zijn succesvol geweest in de boeiende haar speler basis met Soft-lichaam van het spel physics engine die perfect simuleert elke component van een voertuig in real time. In het spel, de wielen schepen weer te geven zeer realistisch en dynamisch gedrag. BeamNG. drive wordt geleverd met een bepaalde aura van realisme dat is verfrissend voor gamers van alle lagen van het leven.


1. RISK OF RAIN 2

 

Risk of Rain is een klassieke multiplayer en een titel onder de weinige te ontvangen overweldigend positieve recensies op Steam. Hopoo games keert terug en brengt een extra dimensie en meer uitdagende actie. In het risico van regen, je spelen door jezelf of het team met maximaal drie vrienden met wie je je een weg te vechten door hordes monsters. Het verwerven van een kopie van het spel op Steam dan beginnen met uw slopende zoektocht in de hoop te ontsnappen aan de planeet.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


20 Free-to-Play Games op PC Die je nu kan spelen

 

Hier zijn 20 van de beste Free-to-play games beschikbaar op de PC die je springen in op dit moment, het aanbieden van Triple-A ervaringen zonder de forse paywall.


AllKeyShop Rewards Program