Kopen 7 Days to Die CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de 7 Days to Die CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je 7 Days to Die rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor 7 Days to Die?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van 7 Days to Die op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
13 december 2013
Official website
Developer
The Fun Pimps
Publisher
The Fun Pimps Entertainment Llc
Activation
Platforms
PEGI
--
Tags
Strategie Actie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen Tower defense ... Zombies Survival FPS Open wereld Voxel Sandbox Verkenning Postapocalyptisch Onlineco-op Multiplayer Aanpasbare personages Procedureel gegenereerd Basissen bouwen Open wereld met survival

OVER DIT SPEL


7 Days to Die (afgekort als 7DTD of 7D2D) is een open wereld, voxel-gebaseerde survival horror sandbox actie-avontuur RPG. Het spel heeft de mogelijkheid om objecten te maken, vernietigen en manipuleren, vandaar dat het een sandbox spel is. Het maakt gebruik van een first-person view en het is een horror spel dat de nadruk legt op verkenning, overleven, en vechten.

 
 • Overleef zo lang mogelijk. Speel als een eenvoudige overlevende van de oorlog die alle manieren om te overleven moet uitputten door het vinden van onderdak, voedsel, water, evenals het scharrelen van voorraden van wapens om te vechten tegen talloze mutanten gemaakt door de nucleaire fall-out.
 • Met een realistische cyclus van dag en nacht, waardoor de zombies overdag traag zijn, maar ’s nachts sneller en agressiever.
 • Zombies in dit spel zijn niet alleen de normale zij zal lopen, klimmen, graven, deuren, muren, of zelfs hele gebouwen vernietigen, indien nodig, gewoon om naar de speler en eet ze.

Pack x2:


2 exemplaren van 7 Days to Die

Early Access:


Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows XP SP3
 • CPU: Dual Core 2.4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: 512 MB
 • DirectX: 10

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Quad Core 3.0 Ghz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: 2 GB
 • DirectX: 10
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 49 aanbiedingen van 3,34€ tot 36,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play 7 Days to Die. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Pack X2
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards