Kopen 7 Days to Die CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de 7 Days to Die CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je 7 Days to Die rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR 7 Days to Die PC?

Koop 7 Days to Die op de PC voor 2,32€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 25 vertrouwde verkopers die 56 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
13 december 2013
Officiële website
Ontwikkelaar
The Fun Pimps
Uitgever
The Fun Pimps Entertainment Llc
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Strategie Actie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen Tower defense ... Zombies Survival FPS Open wereld Voxel Sandbox Verkenning Postapocalyptisch Onlineco-op Multiplayer Aanpasbare personages Procedureel gegenereerd Basissen bouwen Open wereld met survival

OVER DIT SPEL


7 Days to Die (afgekort als 7DTD of 7D2D) is een open wereld, voxel-gebaseerde survival horror sandbox actie-avontuur RPG. Het spel heeft de mogelijkheid om objecten te maken, vernietigen en manipuleren, vandaar dat het een sandbox spel is. Het maakt gebruik van een first-person view en het is een horror spel dat de nadruk legt op verkenning, overleven, en vechten.

 
 • Overleef zo lang mogelijk. Speel als een eenvoudige overlevende van de oorlog die alle manieren om te overleven moet uitputten door het vinden van onderdak, voedsel, water, evenals het scharrelen van voorraden van wapens om te vechten tegen talloze mutanten gemaakt door de nucleaire fall-out.
 • Met een realistische cyclus van dag en nacht, waardoor de zombies overdag traag zijn, maar ’s nachts sneller en agressiever.
 • Zombies in dit spel zijn niet alleen de normale zij zal lopen, klimmen, graven, deuren, muren, of zelfs hele gebouwen vernietigen, indien nodig, gewoon om naar de speler en eet ze.

Pack x2:


2 exemplaren van 7 Days to Die

Early Access:


Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows XP SP3
 • CPU: Dual Core 2.4 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: 512 MB
 • DirectX: 10

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7
 • CPU: Quad Core 3.0 Ghz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: 2 GB
 • DirectX: 10
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play 7 Days to Die. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Pack X2
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van 7 Days to Die

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van 7 Days to Die op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of 7 Days to Die uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

35 comments 0 0 0 0 3 0 13 19


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen