Koop FIFA 23 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

WAT IS EEN FIFA 23 ( FIFA 23 ) SPELCODE?

"Het is een digitale sleutel waarmee je FIFA 23 rechtstreeks naar Playstation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN). FIFA 23 is de nieuwe licentienaam voor de FIFA-spellen. Electronics Arts heeft het recht verloren om het merk ""FIFA 23"" te gebruiken. De toekomstige FIFA 23-licentie wordt dus FIFA 23. "

HOE VIND IK DE BESTE PRIJZEN VOOR FIFA 23 OP Playstation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FIFA 23 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release datum
30 september 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Electronic Arts
Uitgever
Electronic Arts Inc
Activatie
PEGI
3
Tags
Sport

OVER DIT SPEL


Dit wordt de volgende game in de legendarische voetbalspel franchise met de meest levensechte ervaring met de grootste voetbalsterren en teams.

 
  • Ervaar de next-gen HyperMotion2-technologie voor meer levensechte voetbalanimaties dan ooit tevoren.
  • Speel voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA in de huid van vrouwenclubteams, want FIFA 23 wordt gelanceerd met de Barclays FA Women’s Super League en Division 1 Arkema.
  • Geniet van het hoogste internationale voetbalniveau met de FIFA World Cup Qatar 2022 en FIFA Women’s World Cup Australië en Nieuw-Zeeland 2023.
  • Er komt een nieuw risico- versus beloningsschietmechanisme, opgefriste vrije trappen, strafschoppen en corners, en realistischere physics brengen de variatie van het voetbalspel naar de wereld.
  • FIFA 23 Ultimate Team brengt FUT Moments en een vernieuwd Chemistry-systeem om je een geheel nieuw speelniveau te geven en je droomploeg samen te stellen.
  • Beleef je voetbaldromen als manager of speler in het speltype Career FIFA 23, waarin je je persoonlijkheid als speler kunt definiëren en de beroemdste voetbalteams kunt managen.
  • Het spel bevat ook hyperrealistische veldoppervlakken met augmented reality-uitzendingen en een verbeterde stadionatmosfeer.

Ultieme editie


Standaard + 1050 Editie



Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: FIFA 23: Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van FIFA 23

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van FIFA 23 op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of FIFA 23 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
FIFA 23 Coins
FIFA 23 Coins Cdkeynl

Als je meer FIFA 23 coins nodig hebt, kun je op deze pagina een complete gids vinden om ze goedkoper te kopen: FIFA coins, FUT Coins, FIFA Punten: Complete gids

Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 2 1 1 1 1 1 1


GeneralM13 says on 12 december 2022 om 11:10:08

Los van het feit dat op de PS4 FIFA 23 er natuurlijk niet zo prachtig uitziet als op de PS5 blijft het er niet verkeerd uitzien.

Net als zijn PS5 versie lijkt het spel in veel opzichten veel op zijn voortganger (FIFA 22), maar ondanks dat in 23 hier en daar dingen toevoegd en/of veranderd zijn heb je (gelukkig) niet het gevoel dat je een compleet niet spel aan het spelen bent.
Dit geld natuurlijk ook voor Career Mode en FUT (FIFA Ultimate Team) welke helaas nog steeds een beetje te veel “Pay2Win” is.
Een nieuwe toevoeging zijn de “Power Shots” die in sommige gevallen voor wat extra spectakel kan zorgen, maar door deze toevoeging kan je het gevoel krijgen dat scoren een beetje te makkelijk is geworden en het kan zijn dat voor sommige mensen het “echte” voetbal gevoel nu een beetje uit het spel weg aan het trekken is.
Los daarvan is FIFA 23 op zich geen slecht spel en als je een voetbal fan bent zal het je waarschijnlijk wel vermaken.

Rating: 5/5
riri says on 24 september 2022 om 10:15:08

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen