The Last of Us 3 – Druckmann geeft nieuwe informatie

21 maart 2023 om 19:14 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Veel fans wachten al 3 jaar op The Last of Us 3, maar het wachten zal doorgaan zoals Druckmann onlangs heeft aangekondigd.

Door Kilian Kilian

Lees dit bericht in :

  Last of Us 3    

Belangrijkste feiten

  • De ontwikkeling van The Last of Us 3 is nog niet begonnen.
  • Naughty Dog werkt momenteel aan een compleet ander spel.
  • De remake van The Last of Us wordt uitgebracht op 28 maart 2023.
 

Degenen die The Last of Us 3 als de volgende titel van Naughty Dog verwachten, zullen verrast worden


 

Onlangs kondigde Druckmann aan dat het wachten op The Last of Us 3 zal voortduren, wat veel fans die al drie jaar vol verwachting wachten teleurstelt.

  The Last of Us 3  

The Last of Us 2, een van de meest populaire games van Naughty Dog, die vooral bekend staan om de Uncharted-serie, is nu al meer dan 2 jaar op de markt en natuurlijk wachten fans al op het vervolg.

Maar dit zal nog wat tijd in beslag nemen, zoals onlangs aangekondigd door Druckmann, de Creative Director van The Last of Us.

  The Last of Us 3  

Naughty Dog werkt momenteel aan twee projecten tegelijkertijd. Eén daarvan is The Last of Us Factions, wat een multiplayer naar The Last of Us zal brengen, en een compleet onbekende titel.

In een interview zei Druckmann dat de studio akkoord is gegaan met het nieuwe onbekende spel omdat ze het het meest interessant vinden en het nu bevestigd is.

Naughty Dog zal zich richten op het produceren van de multiplayer voor The Last of Us voordat ze beginnen met het werken aan The Last of Us 3, dus helaas moeten fans nog even wachten.

Er is nog steeds geen exacte releasedatum voor de multiplayer, dus fans zullen nog even moeten wachten…

Echter, The Last of Us remake, die eerder alleen beschikbaar was op consoles, zal nu op 28 maart 2023 worden uitgebracht op PC, waardoor PC-spelers de kans krijgen om het spel opnieuw te spelen met enkele verbeteringen.


 

Pre-order de Last of us remake voor de laagste prijs bij CDKeyNL


 

Bij CDKeyNL krijg je altijd games voor de laagste prijs. Ze hebben zelfs een browser extensie waarmee je altijd de beste prijs kunt vinden.

Je kunt de browser extensie hier downloaden:

Download nu de browser extensie om in de toekomst veel geld te besparen!!!

Om niets te missen in de toekomst, zoals nieuwe games, updates of de beste kortingen, sla CDKeyNL op en check het af en toe.

Bij CDKeyNL vind je de beste prijzen voor games, giftcards en zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s, vind je ze hier. Koop nu van geverifieerde CD-key verkopers op CDKeyNL.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN