Logo

PS Plus Essential Kopen | Vergelijk de Prijzen

Hoeveel kost het PS Plus Essential?

De prijs van PS Plus Essential in supermarkten of de PlayStation Store blijft stabiel. U kunt echter online een goedkoop PS PLUS kaart kopen. Hier vindt u de lijst met PlayStation Plus aanbiedingen van de beste online winkels. We vergelijken PS PLUS prijzen en betaalkosten om de exacte kosten te weten te komen en te ontdekken waar je een PS+ kaart voor PS5/PS4/PS3 kunt kopen. Pak onze PlayStation kortingscode en betaal nog minder voor je abonnement.

Hoe vind je de beste PlayStation PLUS-aanbieding?

Selecteer de abonnementsduur en de regio van je PSN-account om alleen de PS+ deals te zien die jij nodig hebt. Activeer de betaalmethode filter als u PS+ koopt via Paypal of creditcard en krijg de beste prijs voor PS Plus Essential lidmaatschap online. EX: Om een 12-maanden lidmaatschap te kopen in het EU met Paypal, selecteer EUROPA onder "Regions", "12 maanden" en onder "Editions", klik op de "Paypal" knop. De beste PS Plus Essential EU 12 Maanden aanbieding wordt bovenaan de lijst weergegeven, klik op de blauwe pijl om naar de website van de verkoper te gaan. Vergeet niet onze PlayStation-kortingscode te gebruiken alvorens te betalen!

Over dit Abonnement


PS Plus Essential is een abonnementsdienst van PlayStation die vereist is om online te kunnen gaan op PlayStation-consoles. De “Essential”-versie van het abonnement omvat:

 
  • De eerder genoemde online multiplayer toegang.
  • Een selectie van maandelijkse gratis downloadbare games voor de PS4 en PS5.
  • Exclusieve kortingen
  • Cloudopslag

Playstation Plus-aanbiedingen

CDkeyNL Playstation Plus CDkeyNL Playstation Plus Essential 1 CDkeyNL Playstation Plus Essential 3 CDkeyNL Playstation Plus Essential 12

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PLAYSTATION PLUS FRANCE : PS+ Code for FRANCE ONLY. You need a French PSN Account to add PS Plus Essential Subscription. Login to your Playstation Account, go to Playstation Store, "Redeem Codes", enter the PS+ Code and "Redeem", the subscription will be applied to your account.
3 Months Essential
12 Months Essential

Prijsgeschiedenis van PS Plus Essential

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van PS Plus Essential op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of PS Plus Essential uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

1 comment 0 0 0 0 0 0 1 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen