Anno 1800 Beoordeling Conclusie

Door Rhyn uit april 16, 2019 Blog met Geen commentaar

Blue Byte en Ubisoft zal de lancering van anno 1800 morgen, ontketenen een langverwachte City-Builder en management SIM opgewonden fans van de serie. Maar, kan de laatste tranche brengen de serie terug naar zijn oude glorie, of is het tekort aan de hype die is opgebouwd rond het?Om deze vraag te beantwoorden, hebben we beoordelingen verzameld van prominente media in de gaming industrie om te zien of deze titel bleek te willen in de loep ogen van de critici. U kijken op de beoordelingen hieronder:


PC GAMER — 84/100

“Het vroege spel is een heerlijk ontspannende ervaring, terwijl de latere stadia zal u krassen op uw schaap-karbonades en gelukkig rekken uw pakken in gelijke mate.”

– Rick Lane


PC INVASION — 3.5/5

“Delen van het spel zal intrigeren strategie en management sim fans. Anderen, echter, als gevolg van het gebrek aan mechanica of uitleg, zal het gevoel alsof je gewoon brute-dwingt je een weg door.”

– Jason Rodriguez 


PC GAMES N — 7/10

“Een levendige momentopname van het Victoriaanse tijdperk dat bruist van karakter, maar niet verkennen van de intrigerende, seismische politiek van de periode.”

– Robert Zak


TECHRAPTOR — 8/10

“Hoewel de tutorials kan worden duidelijker en meer gedetailleerde, er is een indrukwekkend en verslavend spel hier voor degenen die bereid zijn om het de nodige tijd en geduld.”

– Dan Hodges


GAMING BOLT — 9/10

“Anno 1800 nagels zijn gameplay lus met aplomb terwijl het toevoegen van tal van nieuwe functies om verder uit te breiden. Van de grote esthetische tot de rijke sfeer en gameplay diepte, Blue Byte is de laatste is een terugkeer naar vorm voor de franchise.”

– Ravi Sinha


TWINFINITE — 3.5/5

“Het is een technische prestatie voor strategie gaming dat ongeëvenaarde gaat, en terwijl de complexiteit kan een obstakel voor sommigen, het rendement op uw investering zou zelfs de gulzigste kat glimlach te maken.”

– Khayl Adam


THE GAMES MACHINE — 8.1/10

“Een prachtig uitziende, zeer gepolijste stad bouwer die een ontspannen ervaring met licht RPG, diplomatieke en gevechts elementen biedt.”

– Nicolo Paschetto


En dat is het voor de anno 1800 beoordeling conclusie. Het lijkt erop dat sommige critici hield van het feit dat de laatste tranche lijkt te nemen van de serie terug naar zijn wortels, terwijl anderen voelde het spel ontbrak in sommige delen.

Anno 1800 lanceert morgen 16 april voor de PC. Sinds Steam zal het uitschakelen van de aankopen van het spel zodra het lanceert, vandaag is de laatste dag u het spel te krijgen op Steam. Daarna zal het alleen beschikbaar zijn op de Epic Games Store of rechtstreeks via Uplay.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Anno 1800 Open Beta Preload Start Vandaag

 

Verwachten fans van de Anno-serie te worden uit contact met de samenleving dit weekend als Ubisoft opent de poorten van de anno 1800 open beta.