Bereid je voor op het avontuur met Pokemon Sword en Shield’s Overzicht Trailer

7 november 2019 om 06:42 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Met de release van Pokemon Sword en Pokemon Shield in iets meer dan een week, vond Nintendo het tijd om de fans eraan te herinneren wat ze mogen verwachten in de volgende aflevering. De uitgever heeft een nieuwe overzichttrailer uitgebracht die elke fan moet voorbereiden op hun volgende grote avontuur in de wereld van Pokemon.De trailer dient om enkele van de nieuwe Pokemon-spelers in de Galar-regio te laten zien, een paar nieuwe functies van het spel en een goede blik op de aanpassingsmogelijkheden voor de trainer. Hoewel de video al bijna vijf en een halve minuut lang is, is er gewoon zoveel te beleven dat de trailer gewoon door een heleboel dingen waait.

Hieronder kan je het volledige overzicht van de trailer bekijken:

 

De Switch mag dan al de Let’s Go games hebben gekregen, maar Sword en Shield zijn de eerste kern RPG’s die op de Switch of eender welke thuisconsole terecht zijn gekomen. Dit heeft veel hype veroorzaakt om de komende afleveringen te omzeilen. Fans waren echter een beetje teleurgesteld om te horen dat de nieuwe games niet alle Pokemon van vorige generaties zullen bevatten.

Pokemon Sword en Pokemon Shield worden op 15 november exclusief voor de Nintendo Switch gelanceerd.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Top 10 Komende Spelen van november 2019

 

Top 10 Komende Spelen van november 2019: Hier zijn de beste releases van deze maand met de beste aanbiedingen die je hier op onze site kunt vinden.


AllKeyShop Rewards Program