Top 10 Komende Spelen van november 2019

5 november 2019 om 06:23 in Blog, Games Like / Top 10 met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT


Beste spel releases van November dit jaar


RED DEAD REDEMPTION 2 — 5 November

 

We wisten allemaal dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Red Dead Redemption 2 zijn weg naar de PC vond. Het westerse actie-avonturenspel krijgt enkele PC-specifieke verbeteringen, hoewel Nvidia heeft aangekondigd dat het spel geen ondersteuning voor ray-tracing zal bieden. De PC-versie wordt ook geleverd met geheel nieuwe content, waaronder nieuwe missies, wapens en paarden. De PC-poort wordt ook geleverd met de gedeelde multiplayer-wereld, Red Dead Online.


PLANET ZOO — 5 November

 

Test uw dierentuin management vaardigheden als de Zoo Tycoon Zoo serie gaat wereldwijd in de Planet Zoo. Bouw verschillende habitats om dieren te huisvesten, met veel aandacht voor hun behoeften. Neem het op tegen verschillende objectieve scenario’s of laat je fantasie de vrije loop in de Sandbox-modus. Zorg er wel voor dat je elke beslissing zorgvuldig in overweging neemt. Je kunt uiteindelijk de grootste en wildste dierenattracties bouwen die de wereld ooit heeft gezien, of er gewoon een grote puinhoop van maken terwijl je het probeert.


DEATH STRANDING — 8 November

 

Wat is Death Stranding precies? Na jaren van bizarre lange opleggers en ventilatorspeculatie kunnen we die vraag misschien eindelijk beantwoorden. Uit wat we van de critici hebben gehoord, blijkt dat dit een zeer polariserend spel wordt – of je het nu leuk vindt of niet. Toch moet elke game van industrie legende Hideo Kojima zeker de moeite waard zijn om minstens één keer te spelen. Dus, riem je lading aan en maak je klaar om kilometers lang te lopen, het is tijd om Amerika weer in zijn geheel te maken.


NEED FOR SPEED HEAT — 8 November

 

EA kan definitief aan NFS ventilators geluisterd hebben aangezien de Behoefte aan de Hitte van de Snelheid eruit ziet om hoge staken te brengen rennend terug in de schijnwerpers. Hier, verdienen de spelers geld om hun rit te bevorderen door in gesanctioneerde rassen in de loop van de dag te concurreren. Bij nacht, draaien de spelers zich aan onwettige straatraces met de politie heet op hun staart. Deze nachtraces zijn de enige manier om je reputatie te verbeteren en nieuwe races en winkels vrij te spelen. Er is een duidelijke knipoog naar Most Wanted en Underground hier, en dat moet je enthousiast maken voor dit deel.


BLACKSAD UNDER THE SKIN — 14 November

 

Als je de grote avonturenspellen van de inmiddels overleden Telltale Studios mist, wil je Blacksad Under the Skin bekijken. Het spel is gebaseerd op de Spaans-Franse stripboekenreeks, Blacksad, en ziet eruit als een soort van noir detectivefilm in Disney’s Zootopia. Feline private eye John Blacksad is ingehuurd om de dood van een boksclubhouder en de verdwijning van de rijzende ster van de club te onderzoeken. Onderzoek belangrijke locaties en ontdek cruciale aanwijzingen om het mysterie op te lossen.


STAR WARS JEDI FALLEN ORDER — 15 November

 

Na jaren van teleurstellende Star Wars-fans staat EA aan de vooravond van een doorbraak met Respawn’s Star Wars Jedi Fallen Order. Cal Kestis, een Jedi Padawan die Order 66 overleefde, is op de vlucht voor de inquisiteurs van het Empire. Er wordt veel gereden op deze nieuwe titel. EA heeft al veel steun gekregen na de aankondiging dat het spel puur singleplayer zal zijn en geen microtransacties zal hebben. Hopelijk zal de Force sterk zijn in dit spel.


POKEMON SWORD AND SHIELD — 15 November

 

Pokemon Sword and Shield zijn de eerste RPG’s in de serie voor de Nintendo Switch, en de eerste op een thuisconsole (hoewel de Switch ook als een handheld kan worden beschouwd). Er komen veel nieuwe functies bij deze tandem – Dynamax en Gigantamax Pokemon, co-op raid encounters, zichtbare wilde Pokemon en de gloednieuwe ‘Camp’-stand. Zoals de traditie voorschrijft, zullen beide versies exclusieve Pokemon bevatten, en voor het eerst in de serie ook versie-exclusieve Gym Leaders.


AGE OF EMPIRES 2 DEFINITIVE EDITION — 15 November

 

Vier de 20e verjaardag van een van de meest gespeelde realtime strategiegames aller tijden, want Age of Empires 2 Definitive Edition brengt de gevechten uit meerdere tijdperken terug met nieuwe high-definition graphics en ondersteuning voor 4K-resolutie. Geniet van de volledig geremasterde soundtrack en gloednieuwe content met 3 nieuwe campagnes en 4 nieuwe beschavingen. Dit zal een geweldige manier zijn om de tijd door te brengen terwijl we wachten op Age of Empires 4.


SHENMUE 3 — 19 November

 

Na enkele jaren van vastzitten in de ontwikkeling, zullen fans en supporters eindelijk in staat zijn om Shenmue 3 te spelen. Ryo Hazuki keert terug als hij probeert het mysterie van de dood van zijn vader op te lossen en wraak te nemen op de moordenaar van zijn vader. Spelers zullen in staat zijn om parttime te werken, te gokken, arcadespelletjes te spelen en ook kung-fu te oefenen als Ryo niet bezig is met het neerhalen van slechteriken.


SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS — 22 November

 

Sniper Ghost Warrior Contracts neemt de beste sniping-gameplay van de serie over naar zandbakmissies in Hitman-stijl. Speel als huurmoordenaar en ervaar het gloednieuwe Dynamic Reticle System, dat de meest realistische sluipervaring in elk videogame biedt. Maar wees op je hoede, want je zult rivaliserende sluipschutters tegenkomen die je doelwit proberen te stelen. Zorg snel voor ze, anders krijg je er spijt van.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Top 20 Spellen voor Mac

 

Mac is misschien niet het meest ondersteunde platform als het gaat om gaming, maar dat betekent niet dat er geen goede games op staan. Hier zijn onze belangrijkste keuzes.


AllKeyShop Rewards Program