Cetrion onthuld en Kitana bevestigd voor Mortal Kombat 11

Door Rhyn uit april 13, 2019 Blog met Geen commentaar

Laatste Mortal Kombat 11 NetherRealm video’s onthulde nog twee personages toetreden van het spel rooster. De eerste is een geheel nieuwe speelbare karakter-de oudere God Cetrion; en de tweede is de Blade-fan-zwaaiende prinses, KITANA, terug voor een andere ronde van bloedvergieten.Cetrion is zus van Shinnok en dochter van Kronika. Ze is een oudere godin met de macht om de natuur te beheersen. Sinds haar moeder probeert te herstellen evenwicht in het universum door het resetten van de twee Mortal Kombat tijdlijnen, kunnen we veilig aannemen dat ze op die wagen ook. U zien haar haar bevoegdheden gebruiken om verwoestende effect in de onthul trailer hieronder:

 

Terwijl Cetrion kreeg een goede onthullen, KITANA werd alleen bevestigd om terug te keren en speelbaar in een live-action TV-spot. KITANA speelde een cruciale rol in de vroege games, dus fans waren al positief dat ze zou toetreden tot het roster. U kijken op de TV-spot hieronder:

 

Het is teleurstellend dat we niet krijgen om een KITANA gameplay te zien, vooral haar fataliteit, maar NetherRealm moet komen met een officiële Reveal trailer binnenkort.

Mortal Kombat 11 is ingesteld op de lancering op 23 april voor PC, Xbox One, PS4 en switch.

OOK op CDKEYNL NIEUWS


   

De data van de privébeta van Mortal Kombat 11 is bekend

 

NetherRealm heeft de data voor de privé-bèta van Mortal Kombat 11 aangekondigd. U hoeft niet veel langer te wachten op uw eerste bloedproeverij, want de bèta begint aan het einde van de maand als u besluit het spel natuurlijk vooraf te kopen.