De beste CD Key Store kortingen van vandaag (12 augustus 2020)

12 augustus 2020 om 11:02 in Blog, Deal of the Day met no comments

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

We hebben de beste kortingen voor videogames hier, op dit moment! Bekijk onze lijst, en sla meer op in uw CD-sleutelaankoop!

Wilt u meer korting op games? Je kunt ze allemaal krijgen op Daily Deals pagina!


BESTE KORTINGEN (12 AUGUSTUS 2020)


Beholder 2

 

Welkom op het ministerie, de droomwerkplaats van elke burger in uw totalitaire staat. Werk je weg van de onderkant van de ladder naar misschien op een dag de eerste minister. Wees klaar voor moeilijke morele keuzes die het verhaal en het einde van het spel beïnvloeden. Ga door met je taken door het absorberen van mini-games terwijl je ontrafelt wat het werkelijk betekent om voor dit soort overheden te werken.

 

MotoGP 19

 

Ga de uitdaging van het MotoGP-seizoen 2019 aan terwijl je je carrière opbouwt van het klimmen op de ranglijsten tot het meedoen aan een wedstrijd als prof. Speel als huidige coureurs van MotoGP, Moto2, Moto3, Red Bull MotoGP Rookies Cup en MotoE, of als een van de meer dan 50 historische coureurs. Pas de prestaties en het rijgedrag van je motor aan en pas het uiterlijk van je motor aan, evenals het pak en de helm van je rijder.

 

Sniper Elite 4

 

Wereldoorlog 2. Italië lijdt onder de greep van het fascisme en het is aan u om haar te bevrijden. Ga door een aangrijpende campagne die zich in grote getale afspeelt met honderden vijanden. Plan je aanpak als je missies op je eigen manier aanneemt en pas je aan elke gevechtssituatie aan. Maak een arsenaal aan sluipschuttersgeweren, pistolen, SMG’s, explosieven en nog veel meer met diepe aanpassing opties voor vaardigheids upgrades en wapen tweaks.

 

.hack//G.U. Last Recode

 

Keer terug naar “The World” terwijl je alle 3 .hack//G.U. avonturen opnieuw beleeft met verbeterde graphics, verbeterde gameplay en toegevoegde modi. Last Recode bevat niet alleen Rebirth, Reminisce en Redemption, maar voegt ook een exclusief nieuw 4e volume toe: .hack//G.U. Reconnection. Alle cutscenes zijn ook verbeterd om te spelen in 1080p en 60fps.