De Grootste Onthullingen van EVO 2019

6 augustus 2019 om 18:24 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Het grootste jaarlijkse FGC-evenement vond dit weekend plaats en zoals de traditie voorschrijft, kregen we niet alleen veel epische wedstrijden te zien, maar werden we ook getrakteerd op een aantal grote aankondigingen. Hier is een kort overzicht van wat de verschillende aanwezige uitgevers en ontwikkelaars te delen hadden.

Opmerking: Capcom moest de volgende DLC-personages voor Street Fighter 5 al vroeg onthullen vanwege een onbedoeld lek in Steam. Je kunt dit artikel bekijken voor meer informatie.


TEKKEN 7 SEIZOENSPAS 3

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Tekken 7 nog een seizoen lang nieuwe inhoud zal ontvangen. Een gratis grote update zal de meta nog een keer door elkaar schudden omdat alle personages nieuwe bewegingen zullen ontvangen. Wat de derde seizoenskaart betreft, komen er nog vier personages bij, plus een nieuwe “”functie”” en een nieuwe fase. Het terugkerende personage Zafina en de gloednieuwe vechter Leroy Smith zullen in september van dit jaar arriveren.


SOULCALIBUR 6 SEIZOENSPAS 2

SoulCalibur 6 krijgt ook een nieuwe seizoenspas. Het spel krijgt vier extra personages. Het tweede personage is een nieuw gastpersonage en het wordt Haohmaru uit Samurai Shodown. Seizoen 2 zal ook nieuwe gameplay mechanica brengen die in de trailer hierboven geplaagd werden.

 

Bandai Namco onthulde ook dat het laatste personage voor de eerste seizoenspas zal terugkeren naar de fan-favoriete Cassandra. U kunt haar onthullen trailer hierboven vinden.


DRAAK BAL FIGHTERZ VOLGENDE DLC TEKENS DLC VOLGENDE

Bandai Namco onthulde ook de volgende drie DLC-personages die naar Dragon Ball FighterZ komen. De eerste is Janemba, een demon van het pure kwaad, die in de film Dragon Ball Z Fusion Reborn de belangrijkste antagonist was in de film Dragon Ball Z Fusion Reborn. Ten tweede is er de SSGSS (Super Saiyan Blue) vorm van Gogeta. Tot slot zal de Dragon Ball Super versie van Broly ook meedoen aan het gevecht. Janemba verschijnt op 8 augustus.


BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE VERSIE 2.0.

Negen nieuwe personages komen naar Blazblue Cross Tag Battle in een enorme update genaamd “”Version 2.0″”. Vier werden onthuld in de trailer op de EVO 2019 – Akatsuki en Blitztank van Akatsuki Blitzkampf, Yumi van Senran Kagura en Neo Politan van RWBY. De update daalt op 21 november.


NIEUWE SCHULDIGE VERSNELLING TEASER

 

Arc System Works onthulde dat ze werken aan een nieuw Guilty Gear spel dat is gepland voor een 2020 release. Van wat we kunnen zien in de teaser, het lijkt erop dat wedstrijden zal hebben een meer filmische gevoel aan hen. Een nieuw personage werd ook geplaagd aan het einde van de trailer.


SAMURAI SHODOWN SEIZOENSPAS ONTHULLEN

SNK lijkt erg blij met hoe de Samurai Shodown reboot van de Samurai Shodown zich gedraagt. Ze hebben niet alleen alle vier de personages onthuld die met de seizoenskaart van het spel worden geleverd, maar ze hebben ook aangekondigd dat ze Shizumaru Hisame zullen toevoegen als een vrij personage voor alle regio’s. Eén personage wordt per maand uitgebracht, te beginnen met Rimururu die op 7 augustus aankomt.

SNK onthulde ook dat het spel volgend jaar een tweede seizoenskaart zal krijgen die vier extra personages zal toevoegen. De eerste is Mina Makijina Makijina die de DLC Character Popularity Poll voor het spel won.


DE KONING VAN DE STRIJDERS 15

 

SNK onthulde ook dat The King of Fighters 15 nu in ontwikkeling is. Helaas is er niets anders onthuld over het spel dan het logo. Als de Samurai Shodown reboot echter een indicatie is, dan kunnen we er zeker van zijn dat het spel niet zal teleurstellen.


En dat waren de grootste aankondigingen op de EVO van dit jaar. Wat was uw favoriete EVO 2019 moment? Klik ons omhoog in de commentaren hieronder.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


EVO 2019 Games zijn gratis te spelen op stoom dit weekend

 

EVO 2019 is aan de gang en u kunt de spelen spelen die in de gebeurtenis van dit jaar worden gekenmerkt dit weekend kostenloos spelen. Lees verder voor de details.


AllKeyShop Rewards Program